Filter

Snel geleverd nette telefoon

Zeer snel geleverd toestel zag er keurig uit en de accu was goed echt top

Super goede service en snelle levering!!

Ik heb een iPhone 11 pro refurbished besteld en hij is perfect! Goede service en snel geleverd ! Als ik weer een nieuwe nodig heb weet ik waar ik hem koop ;)

Betrouwbaar en snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering, ook ziet de telefoon er uit zoals aangegeven in de bestellingen. Kortom dik tevreden.

Perfect volgens beschrijving

I-phone XR gekocht met zichtbare gebruikers sporen waar je niks van ziet zodra de hoes erom zit Wat netjes was dat het glazen beschermingscherm al perfect opzat Kortom waar voor je geld Pa: bescherming en hoesje gratis erbij gekregen Top service

Toptelefoon!

Snel geleverd, geen hinderlijk zichtbare gebruikssporen. Helemaal top!

Mooe XS i phone

Snelle levering waar voor het geld, blij mee

bestelling liep vlekkeloos, na-verkoopdienst rampzalig!

bestelling en levering heel goed, maar nu tracht ik al een week te bellen, helaas zonder antwoord, wel al meer dan 10 euro kwijt aan hun betaalnummer. Mail van 1 week geleden nog steeds niet beantwoord en het contactformulier op hun website werkt niet?! hopelijk kan dit bericht hen wel wakker schudden!!??

Hele fijne telefoon

Hele fijne telefoonnummer alleen niet heel sterk hoesje maar voor de rest echt een top telefoon!! Zeker een aanrader

Helemaal tevreden

Doen precies zoals beloofd en je krijgt wat je verwacht. De screenprotector en het hoesje dat je er nu bij krijgt is ook echt heel fijn!

Snel, goed, betrouwbaar, kortom TOP!

De tweede keer een refurbished iPhone bij Mobico gekocht. Na de eerste keer niet getwijfeld om hier ook de tweede keer te shoppen. Goede, duidelijke website en een goede service (uit ervaring). En een snelle levering. Kortom super tevreden!

Snelle levering en makkelijk te bestellen

Mijn telefoon was kapot gegaan, ik wou zo snel mogelijk een nieuwe telefoon met behulp van mobico had ik de volgende dag al een andere in huis. Top service en snelle levering.

Super blij

Ik heb de iphone 11 128gb gekocht en ben hier super blij mee, hij werkt super goed. Ik had voor zichtbare gebruiksporen gekozen, omdat deze prijs natuurlijk wat lager is maar ik had het erger verwacht qua krassen en beschadiging. Super blij en raad het zeker aan.

Supersnelle levering, Niet van nieuw te onderscheiden.

Ik heb op woensdagochtend een telefoon besteld en had ‘m op donderdagochtend al in huis. Lekker vlot. De telefoon is echt niet van nieuw te onderscheiden.

Enorm tevreden

Blij met de telefoon die ik binne heb gekregen super!

Telefoon word snel geleverd, inclusief assessoires zoals oplader screenprotector en basic hoesje. Werkt goed en ziet er keurig uit!

Snelle service mooie Iphone en blije klant

Na 's avonds een (Refurbished) Iphone te hebben besteld, werd deze zoals beloofd de volgende dag geleverd. De Iphone was in zeer goede staat, terwijl ik voor evt. lichte beschadigingen had gekozen. Batterij 100%. Ik kan het iedereen aanraden om bij Mobico een Iphone te kopen.

Top bedrijf

iPhone 11 Pro Max bestelt met lichte gebruiksporen, maar er is niks op te zien en telefoon werkt perfect.

Goede telefoon, alles werkt perfect echt een aanrader !!

Na eerdere goede ervaringen nu echt zwaar ondermaats

Inmiddels heb ik al meer dan 5 toestellen bij Mobico gekocht. Altijd wel naar tevredenheid maar nu echt niet. Aangegeven dat ik de IPhone 12 Pro wilde met origineel scherm maar nu krijg ik een toestel met een gerepareerd scherm en gerepareerde camera. Ik heb al een nieuwe 12 pro (zakelijk) en verschil in kwaliteit tussen de schermen is echt gigantisch. Door mobico geleverde scherm is veel fletser en slechter contrast. Toestel gaat teruggestuurd worden en ben heel benieuwd hoe het opgelost gaat worden.

Super goed! Zou iedereen het aanraden!

Ik ben 13 jaar en en ging werken voor de IPhone 11 met zichtbare gebruikerssporen. Toen deze telefoon binnen kwam zag hij er super mooi uit hij leek wel nieuw! Ik ben er super blij mee en ik zou iedereen dit aanraden

Snelle service, super toestel!

Geweldig geholpen en toestel voldoet aan de beschrijving! Amper gebruikssporen en top kwaliteit voor een redelijke prijs

Telefoon ontkend besteld en de volgende dag in huis. De telefoon was zo goed als nieuw! Dus dat klopte helemaal. Ook heel fijn om deze in een hoesje en nieuwe oplader te ontvangen. Ben zeer tevreden :)

Uitstekende service

Alles was zoals omschreven en super snelle service!!!!

Goede service, snelle levering, goed product

Ik ben erg blij met de Iphone die ik bij jullie heb gekocht. Bedankt voor de snelle en goede service

Ik heb de iPhone 12 besteld was goed verpakt lichte krasjes op het scherm wat je haast niet ziet. Ik ben helemaal happy met de iPhone heb er ook hard voor gewerkt.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL