Filter

Ik ben heel erg blij met mij nieuwe iphone 8.

Heel blij mee met de qualitate. Top

Prima prijs/kwaliteit

Wij hebben een iPhone XR gekocht in de aanbieding. Prima telefoon met weinig tot geen beschadigingen en een goede batterij.

100% te vrede over aankoop

100% te vrede snelle levering en niet van nieuw te onderscheiden top aankoop mijn iPhone x

Vlot en zoals het moet

Mobico zorgt voor een vlotte levering en met het gewenste product. 1 iets, hoe kan het dat het geen iphone batterijen zijn die in de Referbished Iphone's zitten?

Snelle levering en goede kwaliteit

De telefoon is snel geleverd en is van goede kwaliteit

Gewoon goed

Snelle levering, duidelijke site. Het doorzichtigr Hoesje wat meegeleverd was is prima voor de eerste 2 dagen, maar hebben wel al een andere gekocht. Ik was eerst wat sceptisch, maar ziet er goed uit.

Heel blij mee

De telefoon(iPhone XS) ziet er heel mooi uit en werkt top! Ik heb de staat “als nieuw” gekocht en kom geen enkel gebruikspoor tegen. Ik ben zeer tevreden! Ik heb al eens eerder een telefoon bij mobico gekocht en raad het andere zeker aan!

Perfecy

Heel erg blij mee

De telefoon is echt als nieuw, geen krasjes etc en ziet er super netjes uit, werkt ook super goed

Mobiele telefoon via de duidelijke website snel gevonden. Besteld en de volgende dag in huis. Zeer tevreden

Telefoon ziet er netjes uit

Telefoon met paar krasjes werkt prima

Snel bezorgd, beter geleverd dan er stond

Ik heb een iPhone besteld. Deze was binnen een dag binnen. Ik heb de iPhone in de staat besteld dat er gebruikssporen opzaten. Deze zie ik echter niet dus dat is nog een pluspunt.

Top met een klein puntje

Telefoon is perfect beschreven had gekozen voor gebruikte telefoon enigste wat ik zie zijn mini krasjes op de achterkant die je niet ziet in als t klein beetje donker is. Enigste min punt is dat ondermijn screenprotector zat nog stof scherm was dus niet goed schoongemaakt tijdens het opzetten van de screenprotector maar dat is niet erg. Verder top service en kwaliteit

Zeer goede telefoon!

Ik heb mijn telefoon netjes ontvangen en hij werkt goed. Ik heb een telefoon met gebruikers sporen gekocht, maar zie echter helemaal geen gebruikers sporen dus dat is fijn! Echter werkt de bijgeleverde oplader bij mij niet. Dit is niet heel erg want had nog een lader thuis liggen, maar is wel jammer aangezien ik er wel voor betaald heb. Verder ben ik erg blij met de service. Zeker een aanrader!

Prima kwaliteit, zeer goed uiterlijk van de Iphone. Snelle levering en goede telefonische helpdesk.

Snelle levering van iPhone se 2020, prima kwaliteit.

Snelle service!

Iphone 12 pro snel in huis. In prachtige nieuwstaat! Alles erbij met zelfs de screensaver er al op, top service en aanrader!

Goed product snel bezorgd

Fijne webshop. Snelle reactie op vragen. Product is zoals beschreven. Heb al eerder een telefoon hier besteld. Toen bleek de bestelde telefoon toch niet op voorraad. Dus is snel en goed opgelost.

Snelle levering van een super nette mobiel!

Gespannen maakte ik de verpakking open want je weet niet wat je binnen krijgt maar ik was blij verrast. De iPhone XS MAX zag er puntgaaf uit en werkt goed. Blij mee!

Neutraal

iPhone 8 besteld, zo goed als nieuw. Werking is oké, jammer genoeg is het toestel beschadigd. Er komt een hoesje omheen dus het kan ermee door. Zou volgens de site in perfecte staat zijn en dat viel jammer genoeg tegen. Nu nog afwachten hoe het gaat met de de beloofde garantie!

Telefoon netjes en werkt uitstekend!

Zeer tevreden met deze aankoop

Goede snelle telefoon met uitstekende camera Enige min puntje is dat de oplader van slechte kwaliteit is

Snelle levering en tiptop in orde

Iphone8 besteld met lichte gebruikerssporen. Na een dag al binnen, netjes verpakt en het toestel ziet er echt heel goed uit. Kan geen krasje vinden. Erg blij mee dus.

Prijs kwaliteitsverhouding uitstekend

Hele nette goed werkende telefoon gekregen voor een goede prijs. 2e telefoon die ik hier heb gekocht. Eerste ging al 3 jaar mee. Kortom, zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding.

Goede telefoon en op tijd geleverd!

iPhone 12 met zichtbare gebruiksvriendelijk besteld maar daar zie je bijna niks van. Heel blij mee!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL