Filter

Perfect mooie telefoon

Bij de beschrijving van de XR die ik kocht stond lichte gebruikers sporen, maar hij is echt heel mooi en ziet er als nieuw uit! Snel geleverd ook! Heel blij mee.

S’avonds besteld, en volgende dag geleverd. Mooi toestel, lichte gebruiksvriendelijk maar eigenlijk geen te zien. Correcte prijs!

Goed toestel en snel geleverd!

Goed toestel en snel geleverd!

Echt blij met deze Iphone voor een leuke prijs.

De iPhone die ik bestelde was niet nieuw, maar voor mij ziet hij er nieuw uit. Ik hoop er wat jaren plezier van te hebben. Daarna ziet hij er vast wel gebruikt uit.

Super goed

Ik heb mijn telefoon als nieuw gekocht en zie geen enkele schade super toch ik had van te voren mijn twijfels of het echt zo was. Ook ben ik blij de het hoesje en beschermlaagje er al in zat zodat jij het bescherm laagje niet zelf der op moet zetten is altijd moeilijk om dat zonder bubbeltjes te krijgen

Top bedrijf

Super gave telefoon

Geweldige supersnelle service, levering enkwaliteit

Raad het iedereen aan om bij Mobico een refurbished toestel te bestellen. Voor mij al het derde toestel via Mobico. Toestellen zagen er alledrie heel netjes uit en functioneren prima

Het is heel goed en alles werkt en net zoals ik besteld hebt was er lichte beschadiging maar dat zie je bijna niet als je een hoesje om doet en het was goede service in een netjes pakketje ik ben er gewoon tevrede mee

Ben er heel blij mee de telefoon ziet er idd als nieuw uit.

Voor herhaling vatbaar

Een super mooie telefoon mogen ontvangen. Er staat in de advertentie met gebruikerssporen,maar ik kan ze niet vinden. De telefoon ziet er uit als nieuw!

Uitstekende telefoons

Heb nu helaas al 3 keer een telefoon moeten kopen maar gelukkig was het nooit mobico hun fout. Telefoons zijn altijd in goede staat ontvangen en zijn net als nieuw (ook als je licht gebruikt aantikt). Service voor terugsturen of iets dergelijks wordt ook makkelijk geregeld door de snelle klantenservice.

chapeau voor Mobico

Tweede aanschaf iphone bij Mobico Prima in alle opzichten een goede service.

Top site

Ik heb een 3 ster iPhone gekocht en is niet van nieuw te onderscheiden. Ik had tenminste 1 krasje verwacht en zelfs die is er niet!

Bij mijn volgende aankoop kom ik zeker terug!

Als klant van Mobico ben ik zeer tevreden over de aankoop van mijn gebruikte iPhone 13 Pro. Ik had wat bedenkingen over de gebruikerssporen van de iPhone, maar deze bleken in de praktijk heel erg mee te vallen. Ik kon alleen 2 krasjes zien wanneer ik de iPhone in een bepaalde stand kantelde. Daarnaast was ik ook verheugd met het feit dat de batterij nog steeds 97% van zijn capaciteit had. Ik vond het enige minpuntje van mijn aankoop het hoesje. De randjes hadden net iets teveel ruimte, wat jammer was. Dat gezegd hebbende, ben ik over het algemeen zeer blij met de prestaties van Mobico. Ze deden wat ze beloofden en hebben aan mijn verwachtingen voldaan. Ik zou anderen absoluut aanraden om gebruik te maken van Mobico's diensten, omdat ik netjes en professioneel ben geholpen. De aankoop is ook snel en zonder problemen verlopen. Van mij krijgen ze 5 sterren.

Klantgerichte service

Afgelopen maandag 2 Iphones,op aanraden van mijn zoon, besteld bij Mobico.Dinsdag had ik ze al in huis.Ik wilde ze in nieuwstaat en heb ik ook gekregen.Twee dagen later kreeg ik nog 20€ korting op mijn rekening gestort,omdat ik er 2 besteld had denk ik,hoefde daar zelf niet om te vragen.Nu ze geïnstalleerd zijn hoop ik er weer ‘n tijd tegen te kunnen.De volgende keer weet ik waar ik moet zijn.

Super tevreden met mijn nieuwe IPhone 12pro

Snelle levering, goed toestel en top service! Gevraagd om het beschermglas te plaatsen, dit is keurig gedaan.

Gsm is top

een uitstekende ervaring

iPhone XR gekocht bevalt me uitstekend goede kwaliteit. zeer snelle service was uitstekend. binnen 24 uur geleverd de kwaliteit van de iPhone was beter dan verwacht.

Snelle levering!

Prima! Voor mij zijn er géén negatieve antwoorden mogelijk!

2e mobiel

Ik had al eerder een mobiel bij mobico gekocht en zeer tevreden. Dus de keus was makkelijk gemaakt

Uitsteken!

De telefoon werkt prima maar de batterij condities was op 87%. Dat kan wel iets beter maar voor de rest is alles in orde.

uitstekend

Telefoon met zichtbare gebruiksporen gekocht, maar telefoon was boven verwachtingen. Nieuwe batterij in de telefoon van 100%. Enige puntje wat ik heb is dat de kwaliteit van het bijgeleverde hoesje en oplader niet heel hoog is.

Super snel geleverd, betaalbaar en uitstekende service

Geweldige ervaring met Monica, het is zeker aan te raden om daar je GSM te kopen

Beste deal, snel en probleemloos!

Binnen 20 uur na het plaatsen van mijn order lag mijn nieuwe telefoon op tafel. Vergeleken met andere verkopers ook voor een competitieve prijs. Al met al een prettige ervaring!

Betrouwbaar

Veel gezocht op internet naar een betrouwbare Refurb site voor een mobiel. Mobico gevonden en kan niet anders zeggen dan uitstekende service! Lichte gebruikers sporen zijn echt bijna niet te zien. Telefoon werkt naar behoren en voelt als nieuw aan. Bezorging was de volgende dag keurig met alles erop en eraan.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL