Filter

Helemaal zoals beloofd

Snelle service en de afspraken nagekomen. Zeer tevreden.

Fijne IPhone; wel problemen met toetsenbord.

Fjne IPhone XR . Alleen wel problemen met het toetsenbord. Aantal keer gereset, maar dat helpt niet.

snelle service, goede telefoon, heel tevreden

Ik heb een iPhone besteld en deze werd echt heel snel bezorgd. de staat van de iPhone is erg goed en ook het extra hoesje en schermprotectie zijn fijn. Leuk detail: de iPhone was opgeladen toen deze werd bezorgd, je kunt er dus meteen mee aan de slag. Waarom dan geen 10? de oplader die erbij werd geleverd is niet van Apple en wekt niet op de telefoon.

Super snelle levering en waar voor je geld

Batterij ook ruim boven de 85%.

Snelle levering fijne telefoon.

De levering was erg snel en beschreven zoals op de site. Ik had een telefoon ‘als nieuw’ besteld, deze voldoet niet volledig aan de verwachting, maar sommige aspecten komen niet volledig overeen. Er is nog wel lichte schade zichtbaar. Voor de rest werkt de telefoon uitstekend.

Gsm is in perfecte staat

Snelle levering, gsm in goede staat, lader aanwezig in verpakking, minpuntje (gsm werd achtergelaten in brievenbus ipv aan te bellen)

iphone 11 scherpe prijs, vlot geleverd

Deze voor mijn oudste zoon besteld. Met "zichtbare gebruikssporen", maar dat valt wel mee: het scherm heeft een paar hele lichte krasjes en ook de behuizing ziet er best goed uit. De batterij lijkt ook prima. Moest wel even een keertje helemaal vol en leeg, maar daarna OK. Bestelling in het weekend s'avonds laat gedaan en op disdag was de telefoon er. Keurig in een doosje verpakt met lader en laadsnoer.

Super mooie telefoon ontvangen!

We zijn erg tevreden over Mobico! We hebben een Iphone 11 rood 64GB besteld en hij is echt super mooi. Heel blij mee. En ik zou Mobico zeker aanbevelen bij iedereen.

"als nieuw", geen woord gelogen

Op advies van mijn vrouw na jaren Android overgestapt naar Apple. Refurbished iPhone XR, „als nieuw“ besteld bij Nobico. Nou, geen woord gelogen. Geen schrammetje, geen krasje, prachtig !! Al voorzien van glas sreenprotector en kunststof hoesje, goed verpakt, alsof hij zo nieuw uit de winkel kwam. Had al eerder refurbished laptop bij andere leverancier gekocht want de mode van het nieuwste uit de reclame is aan mij niet besteed. Ook de prijs is voor een gepensioneerde van belang. De iPhone functioneert prima, idem accu. 100% tevreden en ook nog milieu bewust.

Ik heb 2 weken geleden de Iphone 11 pro in nieuwstaat besteld. Deze kwam aan en bleek een fout te zitten in het scherm, waardoor faceID niet werkte en er een ghost zat in het scherm. Contact opgenomen met Mobico en die hebben de iphone omgeruild welke ik vandaag binnen heb gekregen. Alles werkt naar behoren en hij ziet er tip top uit! Wat wen super bedrijf, voor een koopje een goed werkend toestel met super service!

Betrouwbaar en tevreden

Nooit teleurgesteld, ik bestel altijd met gebruikerssporen maar zie die niet heel erg terug. Telefoons werken altijd prima.

Geweldig!

Dit is de 2x dat ik hier een telefoon haal. Überhaupt ok te beginnen de prijs kwaliteit verhouding kan niet beter. Het is niet goedkoper te halen met deze kwaliteit. Je krijgt je product precies zoals je hem haalt qua keuze die je maakt met Nieuwstaat etcetera. Ik het weg aanraden!

Goede service en prijs kwaliteit verhouding

Super goed, niks over op te merken

Zeer goeie ervaring

Telefoon was snel geleverd, en alles zat erbij. Super!

Super toestel, al mijn 12de aankoop bij Mobico

Iphone 11pro, fantastisch toestel, easyJet gegevens oude iPhone over te zetten op het nieuwe, het nieuwe refurblished is quasi exact hetzelfde als het gloednieuwe, maar dan tegen n betaalbare prijs. Correcte communicatie, correcte levering. Kortom super !!

Verbazend hoe goed!

Hele fijne webshop, levering erg snel! Toestel is in nieuwstaat en werkt perfect. Enige minpuntje vind ik de verpakking waarin hij verzonden is, deze kan steviger.. de telefoon werkt goed, ziet er goed uit en ben helemaal tevreden! Hier ga ik vaker apparaten kopen. Achteraf betalen is ook erg fijn!

Alles tip top in orde

Alles was dik in orde

Waar voor je geld

Ik heb een IPhone 11 besteld met lichte gebruikssporen. Je moet goed zoeken om deze gebruikssporen te vinden. Batterij is helemaal top, dus helemaal blij met mijn aankoop.

Hele mooie telefoon en snelle levering.

Ik heb woensdag een Iphone 11 pro als nieuw besteld. De levering was heel erg snel! De volgende middag werd die bezorgd. Telefoon is in hele goede staat, geen enkel krasje en een goede batterij. De telefoon werd zelfs al met een schermplaatje erop en met een hoesje om te telefoon geleverd. Deze site is dus zeker een aanrader!

Nette telefoon, blij mee

Ik ben erg blij met de telefoon die ik heb gekocht via Mobico, namelijk een Iphone 11 met lichte gebruikssporen. Er zit één minimaal krasje in het scherm die je amper kan zien en verder is hij nieuw. De telefoon werd geleverd met een mooi doorzichtig hoesje en een protector erbij. Daarnaast natuurlijk ook oplader, doos etc. Ik heb eerder een telefoon besteld via Mobico en dat was een Iphone X waar ik 3,5 jaar mee heb gedaan. Ik zal nooit meer een nieuwe telefoon kopen maar een refurbished. Werkt super!

iPhone 11 pro besteld. Super blij mee.

Deze week de iPhone 11 pro 256GB besteld. De volgende dag al binnen. Ik had gekozen voor de 3 sterren (zichtbare gebruikssporen). Zag een minimaal krasje op het scherm en hele kleine beschadiging op de rand van de iPhone. Dus viel reuze mee. Zat ook gelijk een screenprotector op vanuit de actie en een hoesje. Hoesje is niet geweldig maar is tenminste beschermd en hoesje is altijd persoonlijk.

Hele snelle en goede service. Mijn refurbished telefoon is in top staat!

Super snelle levering en mooi, net toestel!!

Een heel goede ervaring.

Ik heb al twee keer een Iphone gekocht bij Mobico. Beide keren was er een gratis hoesje en beschermglaasje bij. Vorige keer was het glaasje er nog niet op maar nu zat het glaasje er wel op.Dit vond ik veel beter want het was beter gedaan als dat ik het zelf zou doen. De gsm was helemaal inorde en de levering was heel snel.

Snelle levering. Gsm in goede staat

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL