Filter

New phone? Go Mobico!

superspeedy levering, perfecte telefoon, netjes, bescherming er al op geplakt.

Dit is de 4de telefoon die we hier bestellen.mijn dochter had er snel 1 nodig,omdat een klasgenootje die van haar kapot had laten vallen.dus weer uitgekomen bij mobico.

Ik had een iphone7 plus en die was na 6 jaar echt aan vervanging toe. Een nieuwe iphone 14 pro max is 1609 euro en dat vind ik teveel geld. Na enige reviews gelezen te hebben over refurbished heb ik besloten hiervoor te gaan. Ik heb alle refurbish bedrijven de klachten en scores gelezen. Mobico had een vrij hoge score en de klachten waren wat minder serieus als bij andere bedrijven. Ik heb een iphone 11 pro max besteld met status “Nieuwstaat” een dag later kreeg ik hem al aangeboden, en hij is inderdaad nieuw! wat ben ik blij met mijn iphone! Deze is volledig volgens verwachting. eigenlijk was ik zo blij dat ik een week later voor mijn vrouw er ook 1 heb gekocht! Jullie weten het he! Happy wife is Happy life! bedankt mobico!

Telefoon binnen 16 uur geleverd

Voor de eerste keer hier iets gekocht, telefoon iPhone XR met gebruikerssporen hij Ziet er zeer netjes uit. De volgende word hier weer gekocht lader kabel hoesje zeer compleet.

Perfect!

Een uitstekende telefoon voor maar een prijsje! TOP!

Zeer goeie kwaliteit

Ik had een iphone 12 pro van de categorie “lichte gebruikssporen” en er was geen enkel spoor van gebruik op het kleine beetje stof in de oplaad poort na. Voor de rest is er 1 nadeel en dat is het maximale batterij vermogen van 86% maar voor de prijs is het een goeie deal.

Unbelivable

I am impressed, I recently purchased Iphone 8 64 gigs gold - Mint Condition, it is as it as MiNT. Loved it. You guys are amazing. I am waiting for Iphone 13 mini, I will get one once you have it on stock.

Erg goed!

Snelle levering en een goed product. Iphone met lichte gebruikerssporen besteld die eruit zag als nieuw! Erg tevreden!

Correcte en snelle levering

De bestelde telefoon is snel en correct geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Een perfecte afhandeling, zeer tevreden.

Zeer tevreden en .

Kwaliteit voor weinig geld

Mijn dochter was op zoek naar een nieuwe telefoon. Bij mijn zoektocht kwam ik bij Mobico uit en zag daar het type wat ze wilde een Iphone 11. Iknheb er één gekozen met gebruiksporen maar die zijn bijna niet te zien. Als ik iemand nu advies moet geven dan adviseer ik ze om bij Mobico voor weinig geld er één te kopen, ze zien er als nieuw uit. Snel geleverd en een top service jullie krijgen een dikke duim van ons

Snelle en goede service

Super service

Prima levering

Het gratis bijgeleverde beschermhoesje en schermprotector is een slimme maar waardevolle marketing, top! De prijs is bij Mobico lager dan bij andere leveranciers van dit toestel. ...de accu is vervangen door een 'niet Apple' versie, hopelijk is dit niet nadelig voor de werking van het toestel. zelf heb ik er geen moeite mee, Apple verdient toch al genoeg aan zijn producten.

prijs kwaliteit

Heb een Iphone 11 pro 256 GB gekocht voor 419 eur. met zichtbare gebruikssporen. Er zijn effectief redelijk wat krassen op het scherm, dat staat ook zo beschreven. prijs/kwaliteit is goed

Ik heb een iPhone 11 besteld helemaal goed ik had redelijk gedaan naar je ziet niks ik ben over gestapt van een Samsung naar een appel maar dit bevalt me veel meer

Snell en goed

Ik heb mijn iPhone ontvangen in de beloofde staat en op het beloofde tijdstip. Batterijconditie 100%, zoals je verwacht met een als nieuw staat. Echt perfect. Enige minpuntje is wat mij betreft de verzending: het doosje met de iPhone zat in een plastic zakje ipv in een wat veiliger verpakking als een doos. Maar heel tevreden :-)

Makkelijk te bestellen snelle levering

Overzichtelijke site Duidelijk , goede prijzen Snelle levering En twee jaar garantie Top !!

Snel verzonden, product zoals omschreven.

Door een eerdere 'refurbished' miskoop was ik toch wat sceptisch. Geheel overbodig bij Mobico zo blijkt. Netjes verpakt, en precies zoals omschreven. Deze iPhone heeft wél een werkende accu en geen vervangen Mickey Mouse scherm. Moest 'm nog wel even goed schoonmaken aan de buitenkant maar verder krasvrij en tot nu toe 100% functionerend. Is de kleine meerprijs ten opzichte van concurrentie tot nu toe meer dan waard!

Positieve

Natuurlijk, ik schrijf graag een positieve recensie voor je over Mobico en je aankoop van een gereviseerde telefoon. Ik ben erg blij dat je hebt besloten om bij Mobico te winkelen. Je aankoopervaring was zeer positief en de telefoon die je hebt gekocht werkt perfect en is in uitstekende staat. Mobico biedt hoogwaardige gereviseerde elektronische producten, wat betekent dat kopers geld kunnen besparen zonder in te leveren op kwaliteit. Dit is een ideale oplossing voor degenen die hun levensstijl willen verduurzamen en toch toegang willen hebben tot hoogwaardige apparaten. In het geval van jouw aankoop was de telefoon die je ontving zorgvuldig gereviseerd en leek hij als nieuw. De klantenservice bij Mobico was ook uitstekend - het personeel was zeer behulpzaam en beantwoordde snel mijn vragen. Bovendien wil ik graag benadrukken dat de levering express was. Ondanks dat je bestelling na 21.30 uur werd geplaatst, werd deze de volgende dag al geleverd. Dat is echt fantastisch! Kortom, ik ben erg blij met je aankoop en met Mobico. Ik beveel dit bedrijf van harte aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige gereviseerde elektronische producten en uitstekende klantenservice.

Top aangekomen!

Ik had de iphone 12 besteld met zichtbare gebruiksporen. Snel aangekomen zonder enige krasjes of dergelijke. Hoesje en beschermlaagje zaten er ook al heel mooi op.

Batterij niet nieuw

Toestel ziet er heel netjes uit maar jammer dat de batterijconditie slechts 82% bedraagt, dat is echt op het randje. Belofte op de website over een (zo goed als) nieuwe batterij klopt dus niet!

Goede Service

Duidelijke Site en Goede Service

Ruime keuze, topkwaliteit en snelle levering.

Heel tevreden!

Heel tevreden over mijn aankoop van mijn nieuwe IPhone 11 pro max! Alles werkt zoals beschreven en ziet er helemaal uit!

Mooi product, snelle levering

Bestelproces en levering van de iPhone is allemaal goed verlopen. De iPhone voldoet aan de verwachtingen en beschrijvingen. Dankjewel Mobico!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL