Filter

Zeer snelle levering. Iphone zag er perfect uit en werkt ook goed.

Snel en correct!

IPhone X kapot gevallen; nieuwe refurbished besteld bij Mobico: dag later keurig en compleet afgeleverd; back up teruggezet en weer verder. Uiteraard de nodige wachtwoorden opnieuw instellen, maar dat is het dan. Alsof er niks gebeurd is :-)

Telefoon werkt perfect

Alles aan de telefoon werkt top, enige beschadigingen zitten aan de zijkant, maar met een hoesje erom heen zie je hier niks van.

Supersnelle verzending en in goede staat!

Superblij met m'n iPhone 11! Was de volgende dag in huis en in hele goede staat. Aanrader!

Iphone mooier dan verwacht & snelle service

Snel geleverd. De gratis screenprotector zat er niet los bij maar was al aangebracht door Mobico. Wel zo handig. Telefoon met lichte gebruikssporen besteld. Dat was ook zo, misschien zelfs bijna geen gebruikssporen. Ik moest echt zoeken. Blij mee.

Top toestel

Toestel ziet er gewoon als nieuw uit

Als ik bestel, is het heeel snel binnen. En dat is geweldig Goeie service!

Zojuist mijn vierde telefoon besteld bij mobiel en het is wederom een groot succes. Dit keer heb ik een iPhone 11 met "zichtbare gebruiksporen" gekocht. Er is geen krasje terug te vinden met het blote oog. Prijs kwaliteit verhouding is in één woord geweldig! Ik ben wederom super tevreden en raad iedereen aan om een refurbished telefoon te kopen bij mobico.

Boven verwachting

Een iPhone XS Max Refurbished besteld bij Mobico. Dit was de eerste keer bij dit bedrijf. Gekozen voor 'nieuwstaat' en dat is deze mobiel ook. Een snelle levering van een perfect product. Mijn dank!

Enorm tevreden

Ik heb de iPhone 11 besteld op mobico en de dag erna heb ik die ook ontvangen. Hij is net als nieuw en zie geen gebruiksporen, tot nu toe heel tevreden

Vlotte duidelijke info die klopt

Goede volledige info en prima product. Voldoet aan verwachting. Dik tevreden

Blij met de aankoop

Hoesje een beetje goedkoop maar voor de rest top

Heel erg tevreden met mijn nieuwe gsm.

Ik heb de iPhone 12 in nieuwe staat gekocht. Ik heb deze momenteel één week en ben er zeer tevreden mee. Niet te zien dat dit een refurbished gsm is. Ook het hoesje en het extra glaasje zijn goed geplaatst, wat het voor de klant nog gemakkelijker maakt. Mijn vorige gsm is jammer genoeg gestolen dus een zo goed als nieuwe iPhone, aan de helft van de prijs maakt het al iets beter. De verzending is ook goed verlopen, was er binnen 2 werkdagen. Conclusie: heel erg tevreden.

Fijne website en telefoon ontvangen naar beschrijving. Zeker aan te bevelen.

Goede ervaring met het bestellen van een nieuwe telefoon. Zeker aan te bevelen als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon.

Oplichters

Mobico had een telefoon bezorgd met minder geheugen dan besteld. Op hun aanraden zou ik eerst een nieuw toestel kopen (met het juiste geheugen) en naderhand het oude toestel terugsturen. Oude toestel is door hen ontvangen. Na ruim een maand en diverse mails nog steeds het geld niet terug ontvangen. Krijg iedere keer standaard mails dat ze het druk hebben en dat het geld wordt overgemaakt. Hun telefoonnummer is niet in gebruik. Wees gewaarschuwd: niets kopen daar!

Goede service en snel geleverd

Mijn telefoon is gisteren binnen gekomen. Ik heb gekozen voor een telefoon met zichtbare gebruiks sporen al zie ik hier niets tot weinig van. Ben zeer tevreden met de snelle&goede service. Heb hier eerder een telefoon besteld en dit beviel ook prima, vandaar weer de keuze gemaakt voor mobico.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering!

Ik bestelde een refurbished iPhone 13 Pro 256GB Grafiet / Graphite met zichtbare gebruikssporen. Van die zichtbare gebruikssporen is amper iets te merken. Er is een miniscuul klein deukje in het hoekje van de smartphone, voor de rest is deze tiptop in orde. Ook de batterij heeft nog een conditie van 94%, terwijl dit bij vele refurbished iphones maar rond de 85% is. De iPhone was ook enorm snel verzonden en de dag nadien geleverd. Enkel het inpakken zou steviger kunnen. Deze werd in een envelop met bubbeltjesplastic geleverd. Het zou fijner zijn als dit toch in een stevigere doos verzonden zou worden. Al bij al zeer tevreden! Is ook al de tweede keer dat ik hier besteld heb.

Uitmuntend

Superservice

Na een zware teleurstelling bij een andere refurbished store (fixje.nl), nu een nieuwe poging gewaagd bij Mobico. Mooie Iphone 11 besteld, snelle levering en in geweldige staat. Ik ga er nog 1 bestellen!!

Goede service goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en sublieme staat

Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Geweldig!

Super ene dag besteld , andere dag in huis, perfect in nieuwstaat verkerende iphone 12 pro max. Batterij 100%

. iPhone snel geleverd zoals beschreven op de website. . Geen krasje te bespeuren (nieuwstaat). . Prima werking.

Goed aangekomen

Het pakket was goed ingepakt en goed aangekomen.

De telefoon was in hele goede staat en kwam met hoesje en screen protector er al op. Batterij in zeer goede conditie

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL