Filter

Dit is onze 2e i phone en zijn er heel tevreden mee.

Goed toestel!

Goed toestel en Service!

Snelle levering en net toestel

Telefoon gekocht voor mijn vader omdat zijn Iphone het niet meer goed deed. Lang gezocht en hier een fijn toestel voor hem gevonden met een goede kwaliteit. Zat ook netjes een bescherming op het scherm! Zeker een aanrader! Verbeterpunten? Nee, meer een kleine tip. Ik zou het handig vinden om te weten wat er gerepareerd is geweest aan het toestel. Want kreeg nu een melding dat er een niet herkende batterij in zit (en die melding gaat niet meer weg helaas)

Goede telefoon

Het is een toptelefoon!! Natuurlijk zitten er wel krasjes op maar ik had met zichtbare gebruiksporen dus dat is logisch. Maar hij werkt goed en je hebt echt niet echt door dat het 2e hands is.

Top telefoon

Ik was eerst een beetje sceptisch over de site van refirbished en toen kwam ik deze tegen en het was geweldig! Ik heb de iPhone 11 gekocht in lichte krasjes en er zitten helemaal geen krasjes op!

Iphone 11 pro voor mijn dochter gekocht met gebruiksporen. Het klopt wat de omschrijving zegt! Word geleverd met veel zorg en alles zit erbij om direkt aan de slag te kunnen! Een aanrader!

I Phone 11 : Reis in een ruimteschip !

REFURBISHED RUIMTEREIS MET I PHONE 11 ! Het is alsof ik een ruimtereis door de tijd maak in een split second met de refurbished I Phone 11 van Mobico! Mijn I Phone 6 kan van zijn pensioen gaan genieten. Hoezo gebruikssporen? Niks van te zien. Top accu 100%. Enorm gebruiksgemak en supersnelle service! Geweldige aankoop en dito service. Nooit gedacht dat dit kon. Super! Dikke aanrader. Zoon Finn (19) heeft meteen dezelfde aankoop gedaan. We zijn nu samen voor de kleur rood gegaan. Ik ben particulier privé wandelgids in Noorwegen en reis maandelijks ‘frem og tilbake’. Met deze I Phone 11 ben ik weer helemaal ‘up to date’! Thanx Mobico! Henk Sverre & zoon Finn Noorwegen - Nederland

In de avond besteld de volgende dag thuis . Het ziet er heel goed uit.

top!

Fijne telefoon voor goede prijs!

Goede telefoons scherpe prijs

Een goede telefoon voor een scherpe prijs het is ook fijn dat je zelf gemakkelijk de staat van je product kan kiezen

Echt top service!

Super mooie refurbished IPhone 11 gekocht met lichte gebruikssporen. Maar hoe goed ik ook kijk.. ik zie de sporen nergens! Ziet er echt uit als nieuw! Snel geleverd en helemaal compleet met screenprotector, hoesje en oplader. Ik ben fan van Mobico!

De telefoon werd binnen 1 dag geleverd, en is in hele goede conditie.

Geweldige service

Dit is de 2e Iphone die ik heb gekocht bij Mobico. Ze geven goede service en leveren de Telefoon snel. Zou zeker nog een telefoon hier kopen.

Super tevreden

Snelle verzending. Iphone 11 "lichte gebruikers sporen" gekocht, ziet zeer netjes uit. Super tevreden. Al voor de 2de x hier een iPhone gekocht.

Zojuist een hele blije bijna jarige puber gezien!

En daarom geef ik Mobico een 10! Een IPhone 11 in de kleur wit. Waarop nauwelijks lichte gebruikerssporen zit. Voor een studerende puber en een hardwerkende moeder is een IPhone 11 veel geld, En de ervaring met Garantie is ook heel fijn, goed contact en het terugsturen van een nieuw toestel mag er zijn! Daarom super dat een refurbished telefoon ook als mogelijkheid geldt. Een mooie uitkomst zo: Dank Mobico!

Super blij

Helemaal blij met me nieuwe iPhone 12 pro Lichte gebruikersporen maar is eigelijk nieuw. Donderdag avond besteld en de volgende dag heb je hem al top service en lekker snel. Ik ben helemaal blij we mee

Betrouwbare website

We hebben een iPhone gekocht bij Mobico op basis van 3 sterren (zichtbare gebruikerssporen). Het bestelproces ging erg gemakkelijk, na het bestellen word je continu op de hoogte gebracht. Vandaag voor 21:30 besteld, IS de volgende dag in huis. De iPhone was goed verpakt, alle accessoires zaten erbij. Batterij is goed, behuizing en scherm ook. We hebben 4 sterren gegeven omdat de randjes en gaatjes van de luidspreker/microfoon erg vies waren, dit hebben we wel op een veilige manier schoon kunnen krijgen.

Snelle levering en voor zichtbare gebruikt sporen heel net toestel

Top gsm, als nieuw.

Zeer snelle levering, de dag nadien. Ook topkwaliteit

Heel tevreden !

Zowel het telefonisch contact, het plaatsen van de bestelling van de iPhone XS 256GB Zwart/Space Gray - Als nieuw , de ontvangst de dag na bestelling verliepen heel vlot. Op het toestel in de staat als nieuw was geen enkel spoor van gebruik te bespeuren… Het overzetten van alle gegevens tussen m’n oude en nieuwe iPhone ging heel vlot. Batterij van het toestel lijkt me als nieuw… Dus 2 dagen na ontvangst vh toestel nog heel tevreden.

super telefoon en service

Ik koop al jaren mijn telefoon bij Mobico, door de scherpe prijzen en de fijne communicatie. Ik kocht gisteren een iPhone 12, en was verrast toen ik hem ontving. Ik ontving hem de volgende dag al, en de behuizing was niet beschadigd, ook op het scherm zat een miniscuul krasje, en dat voor de status van ‘zichtbare gebruikssporen’. Ik zou dit aan iedereen aanraden!

Snelle, goede service

Een iphone besteld, volgende dag in huis en ziet er heel goed uit!

Mooie website, snelle service, goed product!

Al eerder bij Mobico besteld en deze keer weer: een Iphone 11 128 gb met lichte gebruikssporen. Na bestellen de volgende dag al in huis, met hoesje en protector al keurig aangebracht. Telefoon zag er netjes uit, aan de zijkant een paar hele kleine krasjes. Met cover erover heen niet zichtbaar. Prijs ook heel netjes (ivm andere aanbieders)

Nette telefoon

Snel en goed afgeleverd. Ben tevreden.

Mobico doet wat ze zeggen!

Ik was op zoek naar een andere telefoon en keek of er ergens mensen waren die hun I phone te koop hadden. Mijn dochter attendeerde mij op mobico . Ik wist wat ik wilde en vond snel het juiste type. I kreeg betrouwbare info Mbt kwaliteit en een redelijke prijs . De volgende ochtend in huis en het klopte wat ze over de telefoon gezegd hadden. Een uur later in gebruik. Fantastisch

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL