Maken waar wat je besteld.

Het bestellen van het product ging gemakkelijk, de kleur was exact als aangegeven op de site. De levering verliep zoals beloofd. Het materiaal werkt uitstekend. Ik kan de Epoxywinkel bij iedereen aanbevelen.

Product hard niet uit

Na alles volgens de gebruiksaanwijzing te hebben uitgevoerd, is vloer nog steeds niet hard. Ook de opmerking van de klantenservice, met dan moet de vloer er maar weer uit, is beneden peil.

Kwaliteit Epoxy matig

Ik heb een Remmers vloer liggen en kreeg als alternatief de epoxyvloer van het eigen merk aangeboden. De vloer is echter minder vol, zat en dik. Het ziet er ook dunnig uit. Jammer, moest wel hetzelfde betalen.

Prima epoxy

Goed product en vlotte levering

helemaal klote

wel besteld ,niks ontvangen

Snel te gebruiken en ook zeer snel drogend

goede kwaliteit.

Producten keurig netjes geleverd. Gebruik het aanbevolen gereedschap en LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING. Niet dat het aanbrengen moeilijk is.

Goede service, fantastische parketlijm gekocht

Bij Epoxywinkel Pallmann P9 2 componenten parketlijm en lak gekocht. Goede website, levering was goed. Het eindresultaat is boven verwachting. Top !!

Goede webshop, Goed product

Duidelijke instructies en beschrijving op de site. Spullen goed geleverd en van kwaliteit. Eindresultaat zeer tevreden. Enig puntje van kritiek: ik had gelukkig meer coating besteld dan ik nodig had volgens de site en had dit ook nodig. Dus aan te raden ruim te rekenen voor nodige hoeveelheid.

Punctueel en zorgvuldig

Goed advies, voor de verandering een webwinkel die normaal telefonisch bereikbaar is. Een verademing!

Goeden producten

Al een paar keer besteld. Mijn advies is dat je een veel tijd moet besteden aan de voorbereiding als je een grote vloer wil doen. Dit advies kreeg ik ook. De voorbereiding is meer dan het halve werk. Ik heb de primer gebruikt en die is absoluut onmisbaar.

Een goed bedrijf ik had een vraag en werd netjes te woord gestaan door de telefoon . Dat is erg netjes

Mooie vloer geworden

Verwerking en eerste indruk na finish zijn erg goed. Blij met eindresultaat. Alleen verpakking was slecht: te grote doos waarin de blikken los door elkaar vlogen: deuken overal! Maar geen lekkage, dus onvoldoende voor een klacht;-). Verder evengoed aanbevolen....

Scherpe prijs

Leuke producten

Ik heb zeer onlangs een verbouwing voltooid, de eerste keer dat ik vloerverf op epoxybasis heb gebruikt. Ik heb alles via Epoxywinkel gekocht en vond de verf van uitstekende kwaliteit (zowel de epoxy vloerverf als de muurverf voor de garage).

Mooie ervaring met mooie vloer als resultaat!

Voor garage met betonnen vloer een primer aangebracht en daarna 2 coating lagen. Het is zo makkelijk als op de filmpjes is te zien.

product goed, service zeer slecht

ik heb vaker via deze webshop besteld, en nu had ik een extra blik epoxy nodig, smorgens gelijk om 9 uur gebeld, na tien minuten wachten aan de lijn (90 cent per minuut) iemand gesproken die alleen maar mij kon verwijzen om per email te reageren. dit ook gelijk gedaan. 3 uur later gelijk weer gebeld weer tien minuten wachten aan de lijn(90 cent per minuut) zelfde jonge man aan de lijn en nogmaals mijn vraag zou ik er zelf om kunnen komen want ik heb het product heel snel nodig. weer zelfde antwoord u kunt een email sturen! conclusie na twee keer bellen en twee keer een email: ik ben niets wijzer en 18 euro kwijt voor de bel kosten. als dit jullie klantenservice is dan hebben jullie als webshop nog wel een inhaal slag te maken anno 2021.

Prima kwaliteit, service en advies!

Vloercoatingpakket besteld. Helaas zat er geen component B bij de verzending. Kan gebeuren en het werd snel opgelost. Ik kon mijn klus op de geplande tijd realiseren. Prima kwaliteit epoxy, verwerken was gemakkelijk. Wel even een race tegen de klok maar met tweeën was het prima te doen!

Fijne producten!

En goede ondersteunde filmpjes waardoor iedereen hiermee kan werken.

Fijne service en goede kwaliteit

We hebben de garagevloer en het balkon behandeld met epoxy. Mooi resultaat! Het enige minpuntje vond ik de kwasten die werden meegeleverd, lieten erg veel haren los die we de hele tijd uit de epoxy moesten halen, daardoor op het balkon nu 3 haren vast aan de epoxy omdat we het daar niet op tijd gezien hebben om de haren weg te halen. Verder qua service en kwaliteit zeker aan te bevelen.

Snelle en goede service

Snelle en goede service, goede communicatie met na levering.

Prima product , makkelijk te verwerken

Ook met geen ervaring prima vloertje kunnen gieten

Zeer snelle levering. Product zoals getoond.

De eerste bestelling liet lang op zich wachten.

Volgende week zal de epoxy afwerkplamuur verwerkt gaan worden.

bedankt

Had het de volgende dag al binnen en de tafel is erg mooi geworden! bedankt voor de tips en service.

62 Duivendrechtsekade

Amsterdam 1096AH