Artikel nog steeds niet mogen ontvangen

Probleem lag dus bij PostNL en heb het artikel uiteindelijk een paar dagen later mogen ontvangen. Petje af voor de klachten afhandeling en nazorg door Epoxywinkel, ongeacht dat het maar over een order ging van een aantal euro's. Daar mogen heel wat bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Snelle levering en goed product

Als je de handleiding volgt heb je een mooi resultaat

Altijd goed

Heb al veel leuke projecten met epoxy gemaakt. Altijd goed materiaal en snel in huis.

Het was zo makkelijk om aan te brengen

Ik raad iedreen aan

Prima product!

Vloer in de kelder geëgaliseerd, toen vocht scherm geplaatst, vervolgens epoxy met een clear coat top laag. Echt een mooi een resultaat. Bestel wel voldoende kwasten, rollers, etc want na 1 keer gebruik kunnen ze weg.

Lage prijs en snelle levering van de beits

Gekocht 4 blikken cetabever beits. Stukken goedkoper dan elders. Snel geleverd.

Lange levertijd

Best wel lang moeten wachten op bestelde producten. Een berichtje van latere levering zou wel op zijn plaats geweest zijn. Pas na telefonisch contact werd het verzonden. Zal er niet snel weer bestellen

Goede producten, fijne klantenservice.

Prachtige coatingvloer gecreëerd in onze bedrijfshal. Nadat ik tijdens de verbouwing een pot om heb laten vallen, hebben de mensen van epoxywinkel dit op een zeer nette manier met mij opgelost.

Misschien handig om er nog een gebruiksaanwijzing bij te doen maar epoxy werkt top en snel in huis!

mooi geworden

Zeer blij met de gietvloer in onze badkamer, ik ben niet erg technisch maar met de handleiding was het goed te doen.

Duidelijke communicatie. Zeer tevreden

Bedankt voor de hulp

Ik heb als leek een naar eigen zeggen mooie gietvloer weten te leggen dankzij de hulp van Epoxywinkel.

Top ervaring!!

Keurige partij Bij een evt verandering in levering netjes telefonisch contact. Kort samengevat goede partij met snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding!

Geweldig . Prima eindresultaat

Telefonisch uitleg was prima. Precies de juiste producten voor een perfect resultaat . Echt een aanrader. Volgende bestelling komt er aan. Eerste deze schoonmaak artikelen op maken

Op tijd geleverd ,alles ok

Bestelde produkten van goede kwaliteit

Mooi op tijd geleverd en de pvc lijm verwerkte zich prima, top.

Eenvoudige een perfecte onderhoudsvrije vloer

Supersnelle levering van een geweldig product!

Snelle levering en goede kwaliteit

Het is fijn dat je dit product in vaste mengmaten kan kopen. Je krijgt gelijk de juiste ratio van component a en component b geleverd, zodat het mengen totaal niet moelijk is!

Materiaal goed, transport kan beter

2 maal een bestelling epoxycoating op kleur gedaan. Coating is prima, mooi resultaat en kleur is goed. Wat de verzending betreft ben ik wellicht verwend. Duurt meer dan 3 werkdagen om het in huis te krijgen. Dat kan tegenwoordig sneller. Al helemaal als je zulke hoge transportkosten moet betalen. Ik bestel bijna wekelijks verf bij de bekende internet winkel, en krijg het vaak de zelfde dag geleverd ( door heel NL) en dan ook nog gratis!

Excellente service, goed product viltjes voor Vitra DSR!

Heb voor 6 Vitra DSR stoelen "Scratch No More" viltjes besteld. Snelle levering, geode prijs, duidelijk uitleg (zelf extra info over het moeilijk inpluggen van de voetjes.) Heb het gevoel dat ze goed zijn, dus afwachten wat de toekomst brengt.

een mooi glashelder product voor een hele scherpe prijs!

Het vakkundig personeel van deze winkel is geintereseerd in jouw project, vragen per mail hoe het gegaan is en wat jouw ervaring is. bij problemen reageren ze erg snel en vragen om foto's te maken. Daarna krijg je per mail een antwoord en instructie om het probleem te verhelpen. Bedankt en tot het volgende project!

Zeer Tevreden met het product

Zeer tevreden met het product en de levering! Wel hoop ik dat er snel wat wordt gedaan met de telefoonkosten en verzendkosten

Goed advies, Snelle levering.

Heldere site en keurig telefonisch te woord gestaan door Kim

De site is helder en ik heb telefonisch nog even wat extra informatie gevraagd en ik kreeg een kundige dame (ik dacht Kim) aan de lijn. Goed advies gekregen en goederen zijn op tijd afgeleverd.

Mooi product met een heel goed resultaat. En goede service.

62 Duivendrechtsekade

Amsterdam 1096AH