Uitstekende service

Het eindresultaat is echt schitterend

Bestelling op tijd geleverd en goed ingepakt

Perfecte vloer

Snel safe en simpel. Bij de volgende klus weer aarzel ik niet

The best

The best

Adequaat, snel, vakkundig en prettige mensen

Wat een super service en prachtige materialen. Absoluut mannen met een hart voor hun vak en de juiste kennis om samen met je mee te denken welke vloer er het best past en meest duurzaam is. Zeer aan te raden een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een in deze tijd opvallend betrokken partij!

Snelle geleverd en goede service

Bij mijn epoxy vergeten het kleur pigment te bestellen. Even gebeld en het werd netjes de volgende dag al geleverd. Super zo vlak voor het weekend!

I have good experience

I working for that Company And i am happy ☺️

Prettige webshop. Fijne communicatie.

Super fijne service. Prima en duidelijke webshop.

Goede producten voor een goede prijs

Door de goede uitleg proffesioneel heb ik de juiste keus kunnen maken en daardoor het mooiste resultaat

Super bedrijf !

Groot assortiment, beste prijzen !

Snelle levering van de epoxy

Klacht door klantenservice snel verholpen en goede service verleent

Een reeds geplaatste bestelling werd niet op tijd geleverd, maar na contact met de klantenservice (Swen) is alles erg netjes opgelost. Fijn!

Pu gietvloer prima product

Zeer slecht

Bestelling kwam 3 dagen te laat Terwijl de bezorgkosten 35 euro waren... Product niet voldoende omschreven Moest 110 euro betalen en heb er niet een fluit aan Kan niet retourneren In 1 woord samengevat: waardeloos

Klacht prima opgelost, kwaliteit is top

Nvt

Snelle reactie op vraag

Na ontvangst van materiaal miste ik wel een papieren handleiding of een kaart met QR code. YouTube film hielp echt en de vraag die ik had was volgende ochtend al beantwoord

Goede producteb en snelle levering

Met mijn producten ben ik zeer blij, de levering was ook snel, dus we konden aan de slag, wij hadden gekozen voor een epoxy vloer van 3 lagen, helaas hadden wij geen handleiding hoe deze producten gebruikt konden worden, wel hadden wij de beschikbare film gekeken maar dit was helaas niet voldoende, eerste en tweede laag gingen goed, de 3de laag was een lastig dit was de topcoating, dit product was zo dun als water, wat een vervolg gaf door dat je dit niet goed kon uitrollen, bij te dik laag rolde me roller niet en bij een dunne laag bleven de rollen strepen erin staan. gevolg hiervan we hadden nog driekwart emmer over, helaas zitten nu rollenvegen in me vloer. jammer dat hier niet mee uiteg over was hoe dit het beste aan te breng

Minder tevreden, te weinig primer in het pakket.

Ik had een compleet pakket Epoxy besteld voor 30m2 en de hoeveelheid van de primer was onvoldoende. Dit bracht veel stress tot gevolg en Ik moest snel extra primer bij de concurrent gaan kopen en direct ophalen.

Hoog Service Niveau !

Erg goede ervaringen mee. Bezorging is snel. Mailing is duidelijk en goede kwaliteit van producten. Ook erg leuk dat je tips voor het werken met het product opgestuurd krijgt. En nu in September gratis verzending, wat een service!

Goed product en prima ondersteuning bij vragen

Vooraf van de bestelling contact gehad met epoxywinkel met een paar vragen over het product en de applicatie. Vriendelijk en duidelijk geïnformeerd. De video's helpen prima bij het gebruik. De aangegeven hoeveelheid bij pakketten is echt voor een minimale laag. Je moet goed oppassen dat je goed uitkomt met de hoeveelheid. Beter is om iets meer te bestellen.

lange levertijd en extra verzendkosten

Lange levertijd doordat het verzonden wordt als 'gevaarlijk transsport' plus €35,- verzendkosten, lijkt mij overdreven voor een beetje vloercoating. Maar goed ze zijn nog steeds goedkoper dan de 'rest'.

Positief

Bestelling en service waren zeer goed! Producten zijn zeer Goed, makkelijke verwerking als je je van te voren goed voorbereid en je 'in leest' of via youtube de filmpjes bekijkt De bezorging door DPD daarentegen slecht, 1e bestelling aan de straat gezet, 2e bestelling gelukkig in de tuin gezet. Maar heel de verpakking defect waardoor heel de tuin bezaaid met piepschuim. Dat gemeld te hebben, binnen half uur antwoord gekregen van epoxywinkel.nl wat als zeer positief ervaren is.

Goede Klantenservice & snelle levering

Na wat advies hebben wij een mooie vloercoating in ons schuurtje gelegd. Super resultaat. Waren beetje klaar met elk jaar weer opnieuw (dure) bouwmarkt beton verf inrollen. Nu gewoon in een keer goed voor aankomende jaren :-)

Christiaan

Jullie leveren geweldig snel! Gisteren besteld vandaag al in huis!

Zeer prettig en vlot

Omdat het gewenste artikel nog niet op de website stond (wel op die van de fabrikant) werd de website aangepast en kon ik mijn bestelling plaatsen.

62 Duivendrechtsekade

Amsterdam 1096AH