Het eindresultaat is echt schitterend
Dat is fantastisch om te horen, daar doen we het voor!
Bestelling op tijd geleverd en goed ingepakt
Hartelijk dank!
Snel safe en simpel. Bij de volgende klus weer aarzel ik niet
Dank! Leuk om te horen!
The best
Wat een super service en prachtige materialen. Absoluut mannen met een hart voor hun vak en de juiste kennis om samen met je mee te denken welke vloer er het best past en meest duurzaam is. Zeer aan te raden een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een in deze tijd opvallend betrokken partij!
Super om te horen Nousja, dank voor het compliment!
Bij mijn epoxy vergeten het kleur pigment te bestellen. Even gebeld en het werd netjes de volgende dag al geleverd. Super zo vlak voor het weekend!
Leuk Vincent, fijn dat je er plezier van hebt!
I working for that Company And i am happy ☺️
Super fijne service. Prima en duidelijke webshop.
Dankjewel!
Door de goede uitleg proffesioneel heb ik de juiste keus kunnen maken en daardoor het mooiste resultaat
Heel fijn om te horen dat je blij bent met het resultaat Catharina!
Groot assortiment, beste prijzen !
dankjewel!
Snelle levering van de epoxy
Een reeds geplaatste bestelling werd niet op tijd geleverd, maar na contact met de klantenservice (Swen) is alles erg netjes opgelost. Fijn!
Ursprüngliche Bewertung
Bijna 2 weken geleden een bestelling geplaatst die binnen 4 werkdagen geleverd werd. Maar nu bijna 2 weken verder heb ik mijn materialen nog niet, alleen €224,95 armer.... Telefonisch niet bereikbaar....
Pu gietvloer prima product
Ursprüngliche Bewertung
Bijzonder lange levertijd, dit wordt bij de aankoop niet duidelijk gecommuniceerd, als dan eindelijk geleverd zal gaan worden houdt de transporteur, (zijnde DPD), zich ook niet aan de door henzelf gemaakte afspraken, (zit men zomaar een dagdeel om niets te wachten), wanneer men hier over wilt reclameren bij epoxywinkel moet men telefoonkosten betalen á 90 cent per minuut. Belt men hierover de transporteur kost dit 50 cent per gesprek. Het nare bij deze categorie van bedrijven dat men vóór levering betaald. Trek zelf maar uw conclusie over dit fijne bedrijf.
Bestelling kwam 3 dagen te laat Terwijl de bezorgkosten 35 euro waren... Product niet voldoende omschreven Moest 110 euro betalen en heb er niet een fluit aan Kan niet retourneren In 1 woord samengevat: waardeloos
Nvt
Ursprüngliche Bewertung
Heb gebeld voor advies, meerdere malen een voicemail ingesproken om vervolgens alsnog zelf terug te bellen. Toen ik medewerker aan de lijn kreeg wel deskundig advies ontvangen en hij zou aanpassing in bestelling doorvoeren. Nu wordt alles geleverd en is de wijzigen niet doorgevoerd, het blik primer is maar 4kg ipv 4,5 de en de vachtrollers zitten er niet bij ... Uw verzending #000000344 voor bestelling #000000409 Hopende op een correcte afhandeling Mvg Roger 06-11131116
Na ontvangst van materiaal miste ik wel een papieren handleiding of een kaart met QR code. YouTube film hielp echt en de vraag die ik had was volgende ochtend al beantwoord
Met mijn producten ben ik zeer blij, de levering was ook snel, dus we konden aan de slag, wij hadden gekozen voor een epoxy vloer van 3 lagen, helaas hadden wij geen handleiding hoe deze producten gebruikt konden worden, wel hadden wij de beschikbare film gekeken maar dit was helaas niet voldoende, eerste en tweede laag gingen goed, de 3de laag was een lastig dit was de topcoating, dit product was zo dun als water, wat een vervolg gaf door dat je dit niet goed kon uitrollen, bij te dik laag rolde me roller niet en bij een dunne laag bleven de rollen strepen erin staan. gevolg hiervan we hadden nog driekwart emmer over, helaas zitten nu rollenvegen in me vloer. jammer dat hier niet mee uiteg over was hoe dit het beste aan te breng
Ik had een compleet pakket Epoxy besteld voor 30m2 en de hoeveelheid van de primer was onvoldoende. Dit bracht veel stress tot gevolg en Ik moest snel extra primer bij de concurrent gaan kopen en direct ophalen.
Erg goede ervaringen mee. Bezorging is snel. Mailing is duidelijk en goede kwaliteit van producten. Ook erg leuk dat je tips voor het werken met het product opgestuurd krijgt. En nu in September gratis verzending, wat een service!
Vooraf van de bestelling contact gehad met epoxywinkel met een paar vragen over het product en de applicatie. Vriendelijk en duidelijk geïnformeerd. De video's helpen prima bij het gebruik. De aangegeven hoeveelheid bij pakketten is echt voor een minimale laag. Je moet goed oppassen dat je goed uitkomt met de hoeveelheid. Beter is om iets meer te bestellen.
Lange levertijd doordat het verzonden wordt als 'gevaarlijk transsport' plus €35,- verzendkosten, lijkt mij overdreven voor een beetje vloercoating. Maar goed ze zijn nog steeds goedkoper dan de 'rest'.
Bestelling en service waren zeer goed! Producten zijn zeer Goed, makkelijke verwerking als je je van te voren goed voorbereid en je 'in leest' of via youtube de filmpjes bekijkt De bezorging door DPD daarentegen slecht, 1e bestelling aan de straat gezet, 2e bestelling gelukkig in de tuin gezet. Maar heel de verpakking defect waardoor heel de tuin bezaaid met piepschuim. Dat gemeld te hebben, binnen half uur antwoord gekregen van epoxywinkel.nl wat als zeer positief ervaren is.
Bedankt voor je review, dit stellen wij zeer op prijs😎! Wij vinden het vervelend om te lezen dat een pakket van ons zo op de straat wordt gegooid met alle gevolgen van dien, dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn😱! Graag plaatsen wij een klacht bij DPD, ze kunnen de chauffeur op uw route hier dan op aanspreken. Mocht u ze nog hebben, dan ontvangen wij graag foto's van u om ons verhaal aan DPD duidelijk te maken!
Ursprüngliche Bewertung
bestelling en service top Bezorging WAARDELOOS, nu weer bij m'n tweede bestelling, buiten aan de straat neer gesmeten en 2e keer in de regen weer neer gemeten. Doos kapot, heel m'n tuin onder de piepschuimvulling.... Als het nogmaals gebeurt bestel ik om die reden liever wel ergens anders
Na wat advies hebben wij een mooie vloercoating in ons schuurtje gelegd. Super resultaat. Waren beetje klaar met elk jaar weer opnieuw (dure) bouwmarkt beton verf inrollen. Nu gewoon in een keer goed voor aankomende jaren :-)
Heel fijn om te horen!
Jullie leveren geweldig snel! Gisteren besteld vandaag al in huis!
Dankjewel!
Omdat het gewenste artikel nog niet op de website stond (wel op die van de fabrikant) werd de website aangepast en kon ik mijn bestelling plaatsen.
Hartelijk dank voor je compliment!
62 Duivendrechtsekade
Amsterdam 1096AH