Snelle levering en nette prijzen voor een goed product

Na telefonisch contact gehad te hebben over een aantal verschillende epoxy plamuren heb ik diverse epoxy producten besteld. Deze werden snel geleverd voor een nette prijs. Ik moet de diverse producten nog uitproberen , maar het gevoel zegt dat dit wel goed komt, na de adviezen van epoxywinkel.

Klantvriendelijk en goede service!

Bovenstaande tekst laat niets aan duidelijkheid over.

Easy to mix and use.

I used the epoxy to repair my computer case and it worked just fine. Nice and hard after 24 hours. Will now use it again to repair more stuff.

Ik heb epoxy 2 weken geleden besteld.

Ik kan geen resultaat doorgeven omdat ik mijn product na 2 weken nog niet heb ontvangen.

Goed te verwerken

Snelle levering en goed te verwerken

Prima bezorging maar planning onduidelijk

Onze bestelling is keurig geleverd. Echter we hebben geen bevestiging van tijdstip van bezorging ontvangen waardoor we niet wisten of we wel thuis waren ten tijde van de bezorging. Is nu toevallig goed gegaan.

Disgusting hassle with no delivery, no customer service and no refunds

Must be one of the worst experiences with online shopping ever. The product ordered online, paid online. No information available regarding. delivery, from tracking delivery to lack of delivery on the agreed date. Customer service very rude, refuses to answer order related questions on the phone, illegally withholding money paid for cancelled order. I am disputing the charge with the credit card provider, but Epoxywinkel continues to push for delays in refunding the amount without any legal reason. They are not actually any winkel because they order your product only after you pay, nothing is stocked, how can they be a shop? You are stranded with them as a middle-man once you spend your money on their website, no delivery, no customer service and no refunds are provided, only hassle.

Goede epoxy, duidelijke webshop

Fijne webshop. Staat goed beschreven waarvoor je wat kunt gebruiken

Goed product met goede prijs

Overal op internet gekeken. Bij epoxywinkel de beste prijs gevonden voor het product remmers bs 2000, bs 3000, Alleen de top aqua 500 heb ik elders gekocht.

Snelle, nette aflevering

1e keer de epoxyvloer aangelegd. De uitleg en video waren heel duidelijk. Het product was prima te verwerken en we zijn blij met het resultaat

slechte service

had voor werkzaamheden aan jacht , de Ijssel Polyester jachtlak besteld . Daarna werd het angstvallig stil . Geen bevestiging van leverings datum of verwachte levering , geen track/trace van beorgdienst . Daarna 2x gebeld waarbij je steeds alleen maar een bandje krijgt te horen hoe druk het wel niet is en dat je na indrukken van cijfer 9 een boodschap achter kunt laten om terug gebeld te worden . Dit tot 2x toe gedaan en toen we ruim een week verder waren zonder ook maar een keer terug gebeld te worden stond de pakketdienst onverwacht aan de deur . Het geleverde product voldeed wel aan de verwachtingen dus daar geen negatieve opmerking over , maar de klanten service van Epoxywinkel .NL is beneden alle peil . Dan maar voor een paar euro meer naar een watersport winkel de volgende keer . Waarschijnlijk verdient men meer aan gietvloeren materiaal dan aan een paar blikken verf voor bootjes .

Snelle levering en makkelijk te verwerken produkt

De epoxy werd snel geleverd , en het is een produkt waar veel mee kan en makkelijk en snel te verwerken is

Goed product, slechte service

Epoxy is perfect. Echter de service laat wel de wensen over. Eerst kun je bij het bestelformulier, niet aangeven dat je het op een ander afleveradres wenst als dat het faktuur adres is. Vervolgens ga je bellen hieromtrent en dan zeggen ze dat je het moet Emailen. Wanneer je het dan 2 keer dubbeldik heb ge-emaild, sturen ze het nog naar het faktuur adres. Hoe zou het nu wel kunnen dat ze het naar een ander opgegeven adres sturen dan het faktuur adres. Moe word je ervan.........

Ik ben content

Snelle levering en goed kunnen opvolgen

Goede product

Deze is tweede keer heb ik besteld. Het is makkelijk verwerken, mooie resultaat super helder en geen luchtbel

Snel geleverd en epoxy is van zeer hoge kwaliteit

Goede kwaliteit epoxy snelle levering

Epoxy 5min wordt niet hard

Geprobeerd om mijn modelvliegtuig te herstellen maar het lukte niet met deze lijm. Verhoudingen afgewogen en gemengd maar zelf na 2uur was deze epoxy nog niet hard. Oude stock of slechte kwaliteit. Enige goede punt was de heel correcte levering

Snel geleverd, netjes verpakt.

Zeer goede service

Eerlijke prijs en zeer goede service. Je krijgt direct respons op je vragen. Zelf opvolging van je project wordt je aangereikt.

Prima spullen

Alles netjes optijd geleverd.

Snelle levering goed product

De Epoxy coating is makkelijk zelf aan te brengen

Duidelijke website snelle levering

Ga zo door

mooi, maar ik had het iets beter verwacht

Bestellen en levering via de site verliep prima, maar ik ik had van het resultaat iets meer verwacht. De kleur is mooi en de glans ook, maar het is wel heel krasgevoelig. Wij hebben het in het washok en in mijn atelier. Maar als je alleen al het droogrek verschuift of bij wijze van spreken wat zandkorrels hebt liggen, dan krast het al. Dus dat maakt "beweging" op deze vloer (waar het juist voor aangebracht is) wel wat lastig. Heel jammer... Ik houd mijn hart vast voor hoe het er op langere termijn uitziet.

Goed service en snelle levering

Nog nooit epoxy gebruikt tenminste niet op deze manier. Dus had vragen heb ze gebeld en kreeg goed advies en heb dat product besteld en werkte perfect. Ga zeker terug

Qualität minderwertig

Leider habe ich die Bewertungen zu spät gesehen. Die Produkte (zumindest was ich bestellt habe - Bodenepoxidharz) entspricht nicht der Beschreibung. Epoxidharz gar nicht für Boden geeignet. Boden nach 5 Tage trocknen extrem empfindlich. Es sieht man alle Abdrücke, so wie z.B. Stuhlbein oder ähnliches.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

62 Duivendrechtsekade