Slecht

De opgegeven hoeveelheden kloppen niet hierdoor extra moeten bestellen. De extra bestelling niet volgens afspraak de volgende dag geleverd. Hierdoor de vloer weer moeten schuren en extra lang de opslag moeten huren. Voor mij eens en nooit meer. Naar aanleiding van bovenstaande recensie heeft Epoxywinkel contact met mij opgenomen. We hebben het bovenstaande besproken en zij hebben aangegeven dat de late levering niet door hun kwam maar door de vervoerder. Tevens hebben ze de extra laag vergoed wat een hele mooie tegemoetkoming is. Het siert het bedrijf dat ze als iets niet goed gaat contact opnemen en het proberen op te lossen. Dit houdt voor mij in dat ik wel degelijk weer zaken met hun wil doen.

Ging perfect op mijn tafel blad

Lekker vloeiend en mooie struck

Goede prijs en snelle levering

Ik bestel o.a. de epoxy plamuur van Wilson tegen de juiste prijs en direct geleverd.

Binnen 2 dagen binnen

Is alleen jammer dat het niet in kleinere verpakking van zijn

Fantastisch !!

Zeer eenvoudig te gebruiken door de goede uitleg. Door dit product was mijn tentoonstelling Porter L'Œil met werk van dove Senegalese kinderen een succes! Ik stuur een filmpje met het resultaat. Mvg, vv

Prima product

Een epoxy schraaplaag van 120 m2 Heb wel fors minder gebruikt als wat aangegeven werd per m2 De epoxy is mooi dik, kortom prima spul.

Lange levertijd

Bij het product staat levering binnen 1 werkdag. Ik heb nu twee x besteld en tot twee x toe is dit niet het geval En deze keer op maandag middag besteld en komt het vandaag (donderdag pas binnen ) Dit vindt ik wel heel jammer. Omdat ik juist bestel omdat er bij staat dat het snel geleverd wordt. Natuurlijk mag er ook gezegd worden dat De spullen van de eerste x netjes verpakt waren en het product is goed. En zeker een snelle reactie op een email.

Snel geleverd en prima werking

Zie boven

Supersnel geleverd!

Snelle levering en fijne producten

De levering was er binnen 2 dagen en de producten zijn fijn in het verwerken.

Super service

Fijne verwerking

Gunstig geprijsd

Mooie epoxy gietvloer

Een hele duidelijke website met omschrijving van alle producten die je nodig hebt voor het aanbrengen van een gietvloer. Ook duidelijke filmpjes van hoe het moet worden gedaan etc. De spullen werden snel en compleet geleverd en de epoxy gietvloer ligt er inmiddels strak in. Eerst een primer aangebracht, toen de gietvloer en vervolgens een antislip coating. Helemaal tevreden!

Snel service.

Goede service en snel, goede instructie video.

super

Het 5 m2 pakket was ruim voldoende, voor 5 m2. Superstrak resultaat, Goeie service, ik had een paar vragen tussentijds en ben goed geholpen.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Al nu 3x wat besteld via epoxywinkel en alle drie de keren was het makkelijk om de producten te vinden en te bestellen. ~Geleverd volgens afspraak en snel. Top!

Prachtig materiaal

Werkte perfect

Ga vaker bestellen!

Snelle levering, goed product

Ik gebruikte epoxy coating transparant om een beschadigd steentapijt te herstellen. Perfect resultaat!

behulpzaam

snelle levering en goed product

snelle levering, goede kwaliteit

foto wordt in mail verstuurd

Snel, prettig en adequaat gereageerd ook bij bij afwijking.

Fijn producten goede heldere gebruiksaanwijzing

Zeer snelle levering

Goed verpakt in degelijke verpakking

mooie producten.

Goede begeleiding en after sales.

Prima bedrijf snel geleverd met puike producten

Ik heb een diy carbon set gebruikt om het plastic kapje van mijn e bike te verstevigen en dat is volgens mij wel gelukt

62 Duivendrechtsekade

Amsterdam 1096AH