Goed advies en concurrerende prijzen. Niet op voorraad in winkel dan volgende dag in huis. Top filiaal in De Goorn
Meedenkend en ervaren met kennis van de producten en de markt. als we ook een keer de patatkar op ons werk krijgen gaat het cijfer nog hoger
Idem
Goed, vriendelijke mensen en meedenkend
je bent en voelt je welkom in de winkel en dat merk je
Zeer behulpzaam geven niet op
wordt altijd goed geholpen.
geweldig bedrijf met leuke medewerkers die altijd een stapje extra voor je doen !
Keurige zaak
Wordt altijd vriendelijk geholpen en als ze iets niet hebben dan komt het meestal de volgende dag.
Meedenkend Zeer scherpe prijzen Altijd alles op voorraad Zeer gezellig en vriendelijk Wij halen graag onze spullen in Katwijk!!
of ik naar de winkel ga of online bestel , altijd goed
Goed!
Hier wordt je nog lekker ouderwets geholpen en als je beld krijg je gewoon iemand aan de telefoon zoals het hoort
Ze hebben daar alles grijp nooit mis. Top zaak
Ruud,René,Mark en John Denken altijd mee in oplossingen en zorgen altijd dat de bestellingen goed en snel geleverd wordt.
Altijd prima gereld
Vestiging Bleiswijk, jongens super vriendelijk en servicegericht Maar helaas zijn de producten te duur ten opzichte van mijn andere , vaste , leveranciers. Zijnde de TU, Toolstation en Foerch. Echt jammer.
Hi Oscar, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en vriendelijkheid daarin proberen we ook uit te blinken. Helaas kan het zo zijn, zeker met machines, dat andere leveranciers iets goedkoper zijn. Wij bieden daarin tegen wel vaak langdurige garantie en extra service van het huis. Uiteraard kunnen we altijd nog voor je kijken wat we voor je persoonlijk kunnen betekenen mocht dit wenselijk zijn. Je kan dan even contact opnemen met de jongens van Bleiswijk.
Gelijk als hierboven.
Altijd de juiste materialen, snelle levering.
Zeer vriendelijk personeel met verstand van zaken, snelle en goede levering van de bestelde artikelen.
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.