Kom regelmatig bij Mastermate . Prima bedrijf met een groot assortiment en kunnen vaak snel leveren op lokatie.
Goed en vakkundig personeel .
Mooie winkel alles is op voorraad bediening is top en reparaties kun je de volgende dag weer ophalen gewoon een geoliede machine .
Mooi bedrijf met klantvriendelijkheid, dit is als bedrijf reclame.
Ze maken de prijzen op maat, echt super. Probeer alles bij ze te halen. Vriendelijke en vakbekwaam
Beste brievenbussen bij jullie gaat regelmatig mis
zoals hierboven
Leuk om hier je materiaal te halen
Goeie service en technische ondersteuning
Snel en netjes
Fijn behulpzaam personeel Goed assortiment
Vriendelijk, behulpzaam, denken mee, goede vakkennis, communicatie is goed
mooi bedrijf waar ik graag kom
Mastermate is een goede leverancier. Orders kloppen altijd en er wordt snel en netjes geleverd. 1 minpuntje, bestellen via de site gaat wat traag.
Slechte koffie. ;p ;p
zoals eerder gezegd ontbreekt het bij sommigen wel eens aan kennis, maar men is altijd bereid om de klant goed te helpen aan het gevraagde product, of een alternatief. prijstechnisch zit er wel een verschil met de "gevestigde groothandels" daarentegen is de locatie weer een voordeel. met vriendelijke groet, Dick
Moet ik alsnog een nieuwe gaan laten maken, dank zei het personeel wat niet goed heeft gedaan, slot kost 100 € , ik 2 x 2 uur kwijt en bedankt, wie gaat mij betalen? Mvg carlo 0653833984
Makkelijk in kleine materialen en dichtbij.
Altijd leuk om bij jullie in de winkel te komen!
Gewoon goed.toppie
er zijn momenten dat de deur dicht gegooid wordt. Meedenken met klanten is ook niet altijd goed.
Ik kom van Mastermate maar zelden terug met legen handen terwijl wij geen typische klanten zijn. Wij restaureren vintage designmeubelen en hebben naast gereedschappen ook regelmatig dingen nodig die niet langer worden gemaakt. Dan komt het aan op improviseren en hardnekkig door de magazijnen lopen tot er iets wordt gevonden dat kan werken. Bij Mastermate zijn ze nooit te beroerd om het magazijn in te duiken en als er veel lenig denkwerk vereist is mag de klant mee. Zoals gebruikelijk bij dit type bedrijf is niets geprijsd, dat is bij het afrekenen soms even slikken. Maar dat is nog altijd beter dan even slikken omdat wat je bij bijvoorbeeld Gamma hebt gehaald onvoldoende kwaliteit heeft.
Klantvriendelijk, accuraat, denken in oplossingen.
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.