Top gasten aan het werk
Wij zijn aangesloten bij een inkoop combinatie maar krijgen de afgesproken kortingen niet gekoppeld aan onze account. De afdeling debiteuren zegt dat wij dat zelf moeten regelen. Echter bij alle andere leveranciers via IncoNed krijgen wij een conditielijst die wij in ons systeem kunnen inlezen.
Ze denken uitstekend mee en een leuk bedrijf om langs te gaan
Goede en snelle service, vriendelijk personeel met vakkennis
bestellen via de site is zeer omslachtig en producten moeilijk te vinden
medewerkers zijn altijd klantvriendelijk en behulpzaam.
Meedenken en oplossingen zoeken alleen de prijs is niet altijd even gunstig waardoor klanten sommige gereedschappen en machines ergens anders kopen
bij Mastermate Merxc komen we al 45 jaar in Oirschoit. geweldig bedrijf verstand van zaken , klant vriendelijk, goed advies n een woord gewoon top
Altijd snelle levering Goede chauffeur
wordt altijd zeer goed geholpen, ruim assortiment.
Perfecte en vriendelijke hulp aan de balie
en ze geven advies waar nodig.
Orders worden snel verwerkt en snel op de juiste manier geleverd.
het wordt op tijd geleverd als men erom vraagt
Na het plaatsen van de order is er al vooraf goed overleg en vervolgens een vlotte afhandeling.
Goede materialen in assortiment
Ik had het fijn gevonden als er een geschreven briefje was bijgesloten van de monteur die m’n machine open heeft gehad. Ik weet nu niet welke onderdelen er vervangen zijn.
Ze weren alles
Nvt.
altijd top alles op voorraard en bij vragen komen ze meteen of later met een oplossing.
Tot nu toe geen vragen kunnen stellen waar niet prettig en deskundig op werd gereageerd.
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.