Prettig
Vriendelijke en behulpzaam
Men heeft soms moeite om achter de balie uit te komen om mee in de rekken te gaan kijken. Ik weet wel veel liggen maar niet alles.
Personeel vakkundig geen vraag is te moeilijk 99% materiaal aanwezig zoniet is het de volgende dag
na 1 week nog niet gereageerd op mail
Beste Alwin, Wat vervelend dat je geen contact krijgt met de vestiging. Wellicht is het een optie telefonisch contact op te nemen? Helaas is het door de vakantie periode wat lager in bezetting. We hopen je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Mastermate
bestelling gedaan goede prijs snel binnen , en goed personeel.
vriendelijk en behulpzaam
Zeer vriendelijk personeel aan de lijn Denken graag mee en komen ook met zeer goede oplossingen en de jongens die het bezorgen ook zeer vriendelijk en behulpzaam Wanneer spullen bezorgd worden altijd ff helpen met op de plek zetten echt geweldig
Juiste mensen op de goede plaats!
Altijd een prettige behandeling vanuit eenlopende vragen en bestellingen.prijs is niet verkeerd en dichtbij voor mij.
Alles doet het weer!
Altijd goed
Correct en goed advies e.d.
Alles goed geregeld.
Goed assortiment en snel geleverd voor schappelijke prijzen.
zie hierboven
juiste toeleverancier op gebeid van gereedschap, advies en toelevering.
Meedenken voor een passende oplossing, erg prettig.
Hier wordt je netjes en goed geholpen mensen met verstand van zaken.
groot assortiment en hebben kennis van zaken
Ook voor de kleine ondernemer altijd paraat staan . Nagenoeg altijd een oplossing voor mijn vragen.
Super goede service vriendelijke medewerkers die weten waar ze over praten en behulpzaam zijn om het juiste artikel of product te zoeken voor je en dat dan ook willen bestellen lijstje bergen op zoom top
wij worden altijd professioneel geholpen en er is bijna altijd een oplossing
Ze hebben net niet alle spullen die we zoeken. Ze zijn alleen wel behoorlijk duur in vergelijking met het internet.
Beste, Helaas, wij hebben een groot assortiment, maar helaas niet alles. We kijken graag samen naar de mogelijkheden ook buiten ons standaard assortiment. Mocht je vragen hebben kan je altijd terecht bij een van onze vestigingen. Met vriendelijke groet, Mastermate
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.