In Gemert een mooie overzichtelijke winkel met een groot assortiment aan gereedschap en artikelen gerelateerd.
Personeel weten war ze over praten en geven goed advies.
website werkt prima en bij vragen wordt je correct geholpen
Al jarenlang een prima bedrijf met een groot assortiment en klantgerichte service
Wij zijn erg tevreden met onze samenwerking. Dit komt voornamelijk door de komst van de vertegenwoordiger Rene van Bun!
zie hierboven.
Fijn bedrijf, ruim assortiment, goed advies en gezellig om te komen!
Kundige en vriendelijke medewerkers
goed en prettig geholpen
Mastermate reageert snel en komt de afspraken goed na
Zie boven
Zonder excuus
Beste De Haan, Dat is uiteraard niet de bedoeling. Excuses voor het ongemak! Kan je laten weten via welke vestiging de order geplaatst is? Dan kunnen wij dit intern door communiceren. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mastermate
Vriendelijke medewerkers. Goede communicatie en terug koppeling. Snelle levering. Het gratis aflevering kost mag voor lagere bedrag.
er valt altijd te verbeteren maar zie dat alle w en vragen goed worden opgepikt
Spullen mooi op tijd geleverd
Als we de winkel in Volendam bellen en het loopt via hun gaat het over het algemeen goed, moet het via het distributie centrum vaak niet compleet lang leveren op zich wachten. Mochten we een nalevering hebben en we bestellen dit zelfde artikel weer krijgen we niet een melding dat het nog in back order staat
Klantvriendelijkheid,medenken en goede service.
gewoon goed
Zie boven
Top service! Ik kwam voor een nieuwe band voor mijn kruiwagen en werd er al op zijn Rotterdams geholpen met een lach en grap ;) Daarna vroegen ze uit zichzelf of ze hem er even op moesten zetten aangezien ik de kruiwagen bij me had. Ik kan niet anders zeggen dat je zulke ouderwets goede service helaas te weinig ziet!
De bereikbaarheid van personeel die de werkzaamheden zouden uitvoeren en aansluitend terugkoppelen wanneer het klaar was is ondanks diverse telefoongesprekken niet waar gemaakt. Heel jammer. Deuk in vertrouwen. Wacht nog steeds op uitsluitsel wanneer het gereed is.
Beste Horst, Wat vervelend om te horen! Wij zullen dit ook door communiceren naar de vestiging. Heb je inmiddels wel al contact kunnen leggen? Met vriendelijke groet, Mastermate
zeer goed personeel en goed advies
Ik vroeg om advies werkkleding, schoenen en werkjas. Zorgvuldig de maten besproken, schoenen uitgezocht en de uiterst vriendelijke en bekwame dame heeft de werkkleding besteld.
wij als klant weten het ons beter
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.