Altijd goed
Netjes geholpen, keurige winkel.
Geweldige mensen denken goed mee wordt super geholpen
Al jaren vaste klant bij Mastermate en absoluut geen reden om verder te kijken. Leveringen zijn vlot en offertes voor afwijkende producten zijn steevast scherp.
in overleg komen we er altijd uit
Goede service, leuk personeel, goeie koffie!
Prettige samenwerking, snelle leveringen en duidelijke communicatieijnen
Altijd een prettige ervaring.
Voor het grootste gedeelte positief
Geweldige service
Mede door de heer Simo van der Heide.
Hetgeen wij opgeven word meestal met 1 dagen geleverd, dit werkt voor ons ideaal omdat wij veel met ZZP'ers en particulieren werken zodat hun ook weten waar ze aan toe zijn. Is het product niet goed dan word het zo snel mogelijk weer opgelost door onze fijne vertegenwoordiger.
worden altijd goed geholpen en lossen problemen meteen voor je op
goede en jarenlange ervaring met Mastermate
Prettige hulp net 2 uur voor de vakantie echt super snel en vakkundig
Welkom Huiselijk Groot assortiment Kennis Oplossing's gericht
zeer goed en netjes
Je wordt altijd netjes en goed geholpen. Het maakt niet veel uit wie je helpt , ze doen allemaal netjes hun werk. Fijn om met jullie samen te werken.
Snelle levering en een breed assortiment
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.