Prima geholpen bij vestiging Apeldoorn, door vakkundig personeel.
Kom er graag
goede ervaring
Goede contacten. Snelle leveringen. Vriendelijke bezorgers.
Bij veel vakhandelaren is de winkel gereduceerd tot een bestel loket. De Mastermate winkels hebben nog véél in de winkel zodat je direct verder kunt met de klus. Grotere aantallen worden natuurlijk wél besteld, en dan snel en goed verzorgd geleverd. Het personeel in de winkel zijn voor mij net collega's, je kan op ze terugvallen voor ijzerwaren, gereedschap etc etc.
Behulpzaam, en klantvriendelijk
Altijd prima geregeld
Ik ben klant in vestiging De Goorn, hier word ik altijd prettig geholpen
Snel en goed geregeld. Toppers
Klantvriendelijkheid is er niet altijd. Prijzen extreem duur.
Beste Kevin, Wat vervelend om te horen! Helaas worden de prijzen vastgesteld op basis van de inkoopprijs. Wat betreft klantvriendelijkheid proberen we altijd zo klant gericht te werk te gaan. Excuses dat je dit niet zo ervaren hebt. Mocht je vragen hebben kan je altijd contact opnemen. Met vriendelijke groet, Het team van Mastermate
Klantgericht Vriendelijk Kennis Goed assortiment
Ruim assortiment en aardige mensen
Veel kennis en heel behulpzaam
Zeer professioneel. Mag altijd goedkoper
Ik ben al ruim 30 jaar klant bij Mastermate (voorheen van Blijswijk) en koop er nog steeds bijna al mijn bevestigingsmaterialen, machines etc.
Fijn personeel in oirschot
Geen vraag te moeilijk en geen probleem te groot.
Vriendelijk en behulpzaam
Altijd goede service en vakkennis. Helaas word alles steeds duurder in het assortiment waar de vestiging zelf natuurlijk weinig aan kan doen.
Ruime sortering.
Doe kleine klusjes op een kinderdagverblijf, Als vrijwilliger , en dan is het fijn als iemand met je mee denkt !
word er altijd naar behoren geholpen,
Leuke werknemers, die de tijd voor je nemen
Master mate nijmegen super tevreden Goes uitleg en ga altijd naar huis met het beste spul om het werk te klaren.
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.