In één woord TOP. De medewerkers zijn betrokken, denken mee. Als er een probleem is dan komt daar een passende oplossing uit. Prijs/kwaliteit... zo als verwacht.
Altijd goed en keurig geholpen ook met ongevraagde advies waar je wat aan hebt. Mensen denken met je mee.
Snelle levering en vakkundig personeel
fijne gasten.
zeer vriendelijk
Groot assortiment en indien niet voorradig de volgende ochtend af te halen.
Goed bezig, zo doorgaan.
Goed advies en snelle levering
Een goed en betrouwbaar adres
Prima geholpen .
Ik kom hier al jaren prima bedrijf op veel standaard producten prima. als het specefieker word missen ze wat kennis en moet ik uitwijken naar andere bedrijven
Goede service, snelle levering!!
Goede service!
ik ben al jaren zeer tevreden over mastermate ik zou als het mogelijk was een 11 of meet willen geven maar dat is niet mogelijk dus daarom een dikke vette 10 prijs kwaliteit is geweldig als er iets niet in het arsortiment zit zorgen ze dr even goed voor dat het geregeld wordt zeer behulpzaam personeel altijd is er ruimte voor een grapje of een luisterend oor ga zo door
Doen al jaren zaken met elkaar en geen vraag is teveel.
Perfecte zaak op Zwaagdij-oost ze hebben alles wat we gebruiken
aardig personeel,altijd in voor een praatje en advies
Wordt altijd goed geholpen en te woord gestaan.
Idem
Ruim assortiment en veel op voorraad of snel te bestellen. Adequate bediening door mensen met verstand van zaken.
Altijd tijd voor de klant en persoonlijke aandacht voor je vragen waarbij je erg goed geholpen word en/of gekeken word of bepaalde materialen naar wens te bestellen zijn voor je.
we worden daar snel en goed geholpen
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.