al bijna 40 jaar een goede relatie met mastermate willemsen. Geen negatieve ervaringen bekend.
Idem
Verder oke’ goede kwaliteits producten als het niet in voorraad is wordt het snel na geleverd met goede mail voor evt. Afhale
Zoals boven vermeld
Kom er graag
Ook zeer goed geholpen als er snel gehandeld moet
Goede Service, Vriendelijk behulpzaam personeel.
Na wat strubbelingen uiteindelijk toch goed geholpen. Zo zijn we allebei weer blij.
Originele beoordeling
Ik wil graag de lokale ondernemer helpen echter moet de kleine zelfstandige toch de hoofdprijs betalen dus is het toch beter om online te shoppen. Je vraagt om een onderdeel wat er niet is dan moet je het verder zelf maar uitzoeken.
Bij de balie zijn het prettige mensen, ze helpen je goed , en geven een goed advies als je vragen over iets hebt
Ben al heel veel jaren klant bij Willemsen, bediening en assortiment zijn helemaal oké.
De medewerkers helpen je goed en snel dik tevreden over jullie personeel
Breed assortiment
verkeerde prijzen en langzaam recht gezet
Balie medewerkers zijn top Assortiment is erg goed Prijzen kunnen beter
Bijzonder prettig!
Gezellig vakmanschap goede materialen meedenkend team
Mastermate Eindhoven denkt goed mee in de grote opgave die wij hebben in het toegangsbeheer in onze complexen. Mede daardoor kunnen wij onze bewoners weer een beetje meer fijn en ongestoord laten wonen.
Weer prima geholpen
Reeds vermeld
Prettige vestiging
Zie vorig antwoord
Goed advies en snelle levering.
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.