word goed geholpen kijken naar oplossingen
personeel met kennis.
Ik krijg altijd alle aandacht en tijd die ik nodig heb. Vriendelijke en zeer kundige mensen ook nog eens.
Vakkundig personeel
Mastermate is zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Daarnaast kan Mastermate goed en snel leveren
Goede service Vriendelijk personeel Altijd bereikbaar.
Als ik wat nodig heb kwa werk waar kom ik bij mastermate nijmegen helpen me altijd goed om met de juist spullen weer aan werk te kunnen. Super vriendelijk personeel nemen echt de tijd.
4½ ster er is altijd wel wat te verbeteren. ;)
positief
Prettige zaak met deskundig personeel
Materialen die we nodig hadden, waren niet echt voorradig. Waardoor we lastig verder konden met ons project.
Denken goed mee en zoeken wat je vraagt uit om tekunnen leveren
Ik moet alleen nog teruggebeld worden over een inlogcode.
Ben net nieuw maar ben dik tevreden!
Communicatie
Duidelijk contactpersoon (Nico Stam) Prettig in omgang en enorme vakkennis. Ook de vestiging waar hij zit enorm prettig.
Altijd vriendelijk ontvangen en behulpzaam.
Leveren materiaal. Telefonisch bereid om het toe toelichten.
Originele beoordeling
Leveren materiaal. Telefonisch bereid om het toe toelichten.
klantvriendelijk,
Ze kennen je is altijd prettig en je word goed geholpen. Het bellen of mailen als een bestelling binnen is gaat wel eens mis maar dat nemen we voor lief
zoals altijd goed komen de afspraken na prijs goed
Gebeld door Mark vesting Zoetermeer na afkeur 6 van de 7 gordels die we in bezit hebben Attendeert me erop dat ik evt een probleem kan krijgen als de verwachting is dat alles goedgekeurd zou zijn Heel attent en meedenkend vermogen
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.