ze waren een klant aan het helpen en er was nog een persoon voor mij, omdat er meer uitleg nodig was duurde dat dus even dat kan, maar roep er dan iemand bij om te helpen.
snelle handeling personeel is fijn in omgang en denkt mee
Zijn altijd erg aardig en behulpzaam
indien nodig, altijd deskundig advies. Snel en goed geholpen
als hierboven
behulpzaam. meedenkend
Altijd alles op voorraad, Snel geleverd en erg behulpzaam
We worden altijd netjes geholpen. of het nou over advies gaat. of leveringen materiaal. uitleg machines. wij zijn uiterst tevreden.
doe totaal nog niets met Mastermate
Prima service. Als je om een bepaaldt product vraag weten zij direct wat jij bedoeld.
Goed bedrijf vakkundige mensen
Goede winkel, snel bestellen en snel op voorraad
snel en goed geholpen.
Ook als er meerdere (professionele) klanten staan, is de omloopsnelheid hoog.
Positief
prima bedrijf met klantgerichte medewerkers
Je word goed geholpen en goed geadviseerd
Hadden gewoon weer wat wij wilde hebben.
Enkel bij dit bedrijf kon ik terecht om een portieksleutel na te kunnen laten maken voor een Haagwonen woning. Na slechts drie keer proberen lukte het ze om een passend exemplaar af te leveren. Jammer daarbij was dat ze van het werkende exemplaar er maar één wilde leveren, omdat ik niet alle drie de exemplaren die duidelijk op de bon stonden bij me had. Als er één niet werkt dan werken de andere ook niet? Of zit er zoveel variatie in dat replicatieproces? Hoe dan ook, waarom hebben zij drie voorgaande mislukkingen nodig als zij zelf niet de kwaliteit kunnen verifiëren (omdat ze niet bij de betreffende deur staan) ? Jammerlijk staaltje van gebrek aan service.
Prima en lekker dichtbij
De dachten goed met mij mee en gaven een prima advies.
ruime keus in het assortiment klantvriendelijk
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.