Bij vragen kun je ze altijd bellen
Xxvvtt
denken mee aan de juiste oplossing. en nemen de tijd om de juiste dingen uit te zoeken.
snelle levering van de bestelde spullen
Vandaag mailen morgen in huis. Altijd oplossend denken.
Je wordt persoonlijk geholpen, vind ik zeer prettig. In Bergen op Zoom nemen ze de tijd voor je, behulpzaam.
Alles was keurig op voorraad, inhoudelijke vragen werden terstond uitgezocht en beantwoord.
Altijd goede service, klantvriendelijk en goed advies
goede sfeer
Vriendelijk personeel, goede service
Snelle levering, netje geholpen.
Tijd kost geld
Krijg constant de sleutels geleverd op het hoofdkantoor, terwijl er zowel in de mail als in de werkbon expliciet gevraagd wordt het naar locatie te sturen.
Prettig zakendoen. Prijzen met name voor zaken die niet vaak worden afgenomen, gereedschappen soms te hoog. Vakkennis van medewerkers kan soms beter.
Product kennis goed Behulpzaam Vriendelijk
….zeer behulpzame balie medewerker met verstand van zaken. De winkel heeft zeer uitgebreid assortiment, Kortom een fijne partner!
sterk
Personeel neemt de tijd voor je en heeft verstand van zaken.
Vriendelijk vakbekwaam personeel wat bereid is een stap extra te doen als het nodig is om te zorgen dat ik krijg wat ik wil
het eerste deel was zeer snel maar zit nu al 2 weken te wachten op het 2de deel.
Zie boven
Klant vriendelijke Snelle levering mee denkend
zie hierboven.
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.