Idem dito.
de prijs soms aan de hoge kant
Altijd een goed en vakkundig advies, door vriendelijk personeel in elke vestiging waar ik kom.
groot assortiment, makkelijk bereikbaar
Nieuwe gasdrukveren nodig voor onze aanhanger en we zijn prima geholpen.
Doen wat ze beloven
Altijd goed advies Ruim assortiment Als het er niet is snel besteld
loopt altijd als een trein
Prima samenwerking met de verschillende afdelingen en met de commercieel adviseurs en technisch adviseurs.
dienstverlening is gewoon goed. De producten laten soms wel is te wensen over
Snel en vakkundig geholpen.
wordt snel geholpen met de juiste kennis van materialen
Word goed geholpen en voor redelijke prijzen.
makkelijk via de website bestellen
Altijd een prettige ontvangst en een uitstekende productlijn
Goede en snelle hulp bij vragen.
altijd bereid voor inzet bij onze zoektocht!
Snel en goed geholpen aan de balie. Als klant ingeschreven raken was een lang proces, misschien door vakantie?
Een mooie zaak met breed assortiment. De verkopers geven ook dat extra stukje service wat wij vaak zoeken. Niet alleen aandacht voor de grote orders, maar ook als je met een speciaaltje komt.
Vriendelijk te woord gestaan en keurig geholpen!
Goed geholpen en een snelle levering
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.