Lekkere koffie en goed advies
per mail besteld en snel geleverd
Perfect en snel geholpen, duidelijke uitleg
Zeer sympathiek personeel... Hebben bijna alles en anders zorgen ze ervoor dat de volgende dag bezorgd wordt
Met een bellentje en je spullen worden klaargelegd voor je. Benodige trespa schroeven waren goedkoper dan bij andere leverancier.
Hele prettige samenwerking
ok
Originele beoordeling
Betreft: 2 sleutelkluisjes t.b.v. brandweer
Zeer goed geholpen!
Vakkennis in huis
Wanneer super spoed gewenst is , word de zelfde dag geleverd.
Goede ervaring en problemen oplossen.
Hallo Bob, Bedankt voor het mooie cijfer en de waardering! Team Mastermate
Goede en vriendelijke personeel in Zwaagdijk, goede voorraad. Ga zo door !
goede service mensen met verstand van zaken en plezier in hun werk altijd vrolijk en altijd tijd voor jou geen gestress en weten wat we willen en denken mee
Hallo Edwin, Fijn dat de inzet van onze collega's in Assen je zo tevreden stemmen! Bedankt voor de review. Team Mastermate
Klant gericht is iets anders dan klantvriendelijk, wat ze overigens ook zijn.
Heel dichtbij en de klantvriendelijkheid is super
Goede ervaringen met vriendelijk personeel met enorm veel kennis
Nvt
Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam, goed advies, ruime voorraad.
Komen afspraak na
Goede kennis
Prettige winkel, je bent snel aan de beurt. Mannen weten waarover ze het hebben. Is er iets niet op voorraad ligt het de volgende ochtend net na opening klaar.
Vaklui en fijn om te komen
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.