Als je belt word er op een nette rustige manier je verhaal aanhoort en daarom gereageerd.
Netjes behandeld , duidelijk uitleg .
Is vrij genoeg informatie over artikelen te krijgen. Communicatie gaat vrij soepel. Spullen worden redelijk op tijd geleverd.
...
Vriendelijk en vakkundig personeel dat meedenkt. Veel op voorraad en bezorgen gaat snel!
Staan altijd voor ons klaar, vinden altijd een oplossing.
Goede service en snel geholpen, en aan de balie meestal wel dezelfde gezichten dit is prettig en ze kennen ons bedrijf
snel en netjes geholpen met juiste adviezen.
Vlotte bediening / klantvriendelijk Nette winkel ( assortiment kan misschien uitgebreider).
Mastermate ontzorgt en denkt mee.
Ik word altijd uitstekend geholpen
Bestelling geplaatst in webshop maar hoor niks..
Deze mannen snappen wat service is
af en toe wat sturing en correctie nodig.
besteld en snel geleverd
Service top
Netjes en snel geholpen
klant vriendelijk
Ze zijn allemaal vriendelijk mensen
Vakkundig en behulpzaam personeel, vriendelijk en doel gericht
Ik krijg steeds iemand anders aan de telefoon. Of ik krijg te horen dat desbetreffende persoon er niet is. En het duurt soms lang voor ik iets terug hoor en ik moet er steeds zelf achteraan anders blijft het ergens liggen
Al staat het team voor je gereed
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.