snelle en beleefde service
Aardige gasten en een goeie service!
Heel tevreden met de aanwezige kennis van zaken
Wordt altijd vriendelijk en vakkundig geholpen
Goede ervaring opgedaan. Goede communicatie. Net werk afgeleverd.
Altijd vriendelijk, goed assortiment ( mag iets breder) denken in oplossingen, shop goed ingericht, kennis aanwezig.
alle bestellingen komen snel binnen. veel artikelen op voorraad. breed assortiment
Goede service Klant vriendelijk en behulpzaam
Leuke mensen!
Je wordt snel en goed geholpen.
Verstand van de producten die ze verkopen tegen concurrerende prijzen. Gewoon goed!
Rene begrijpt het werkveld waar ik in zit en dat ik vaak onverwachts materiaal of gereedschappen nodig heb en deze komt hij dan zelf leveren en of adviseren. in de vestiging is te weinig keuze / voorraad zeker als je deze naast de vestiging in Deventer legt.
Vriendelijke mensen en erg behulpzaam
Goede service en uitleg van de gekochte apparatuur. Ook een verkeerde bestelling werd op een voor mij plezierige wijze opgelost.
Klantvriendelijk !
Prima zaak Goede zaak met ervaring.
Worden altijd vriendelijk en goed geholpen
Vriendelijk betrouwbaar
Vriendelijk en vakkennis
Duidelijk en helder advies. Redelijke keuze
Ik kom al 30 jaar bij Mastermate (eerst Van Blijswijk). Ik ken het assortiment goed. De kwaliteit van de maerialen is vertrouwd. Er zit echter weinig progressie in. Dat is een beetje jammer. Andere ijzerwarengroothandels hebben vaak wat meer keuze.
Ik vind dat er te vaak artikelen niet op voorraad liggen. Ik kom speciaal naar de vestiging om de spullen direct mee te nemen en te gebruiken. Als het dan niet bij de vestiging is, heb ik er eigenlijk niks aan
locatie Stellendam , heel vriendelijk en behulpzaam personeel, service perfect, glas en steen Goedereede
ruim assortiment waar ik ook via internet mijn spullen kan vinden. Helaas heb ik geen bericht gekregen dat mijn bestelde spullen niet op tijd werden geleverd, of iig een indicatie hoe lang de zending onderweg is om te leveren.
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.