Wat ze gelijk kunnen regelen voor mij doen ze. Je word ook altijd vriendelijk geholpen en dat ze mij bij naam weten schept snel een band.
gemaakte afspraken worden veelal nagekomen
Snelle levering en vriendelijke medewerkers
Groot assortiment, makkelijk te bestellen, goede klantservice en snelle service
Al jaren klant, bevalt zeer goed l, ga zo door !
Geleverd volgens afspraak waar en wanneer ik ook wil
Fijne mensen met vakkennis
Denkt mee en levert kwaliteit.
Aandacht aan de website zou niet verkeerd zijn
Hulp bij zoeken in winkel top!
goed geholpen
Altijd het gevoel krijgen gewaardeerd te worden als klant en veel kennis van zaken!
Goed en vriendelijk personeel
Je vraagt om hulp op locatie en niemand neemt de moeite om te komen
Correct en kundig
Goed op tijd, en houden aan de gemaakte levertijd afspraken.
Behulpzame medewerkers bij bestellingen, duidelijke webshop
Doen gewoon wat er gevraagd wordt + een stukje erboven op. En daar heb je wat aan. Goed assortiment, en bij offertes correcte prijzen. En wanneer je zaken vraagt buiten het standaard assortiment gaan ze binnen de Mastermate organisatie gewoon op zoek naar een leverancier die het wèl kan leveren. Goed voor Mastermate, fijn voor de klant.
Top winkel, hebben alles . Maar het hoogste punten worden door medewerkers gescoren . Ook die mensen wie in kantoor werken en zien we niet , maar zijn altijd klaar voor ons., met bellen, mailen of brief sturen. Bedankt jongens
Vestiging Oirschot is goed in de weer voor hun klanten. Niks is hun teveel . Snelle leveringen waarbij de communicatie goed is. Ga zo door !
goede ervaring
Paramariboweg 99
7333 PA Apeldoorn
Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.