Zeer goede prijs en snelle levering!

Na googlen op de Airforce jas snel bij Hans Voortman uitgekomen voor een zeer goede prijs. Maat was op voorraad, meteen besteld en snel in huis. De jas zit mijn zoon gegoten en is r erg blij mee. Meteen de website aan vrienden doorgegeven.

Ontzettend snelle bezorging!

Netjes, verzorgt, verpakt en snel het product ontvangen. Ik ga vaker hier bestellen:)

Super kleding winkel

Veel keus, mooie kleding, goede service, de populaire maten altijd voldoende op voorraad, ik koop hier graag mijn kleding.

uitstekende service

producten snel geleverd en goede kwaliteit

Top service en snelle verzending!

Broek besteld welke niet meer voorradig is. Netjes gebeld en een soortgelijke broek geleverd! Top! Dankjewel!

Ik bestel bijna al mijn kleding bij hans voortman ben zelf ook in de winkel geweer en heb niks aan te merken ik winkel er altijd met veel plezier leuken mensen die een praatje met je maken en goed advies verder is de webshop overzichtelijk en goeie verzending

Snel geleverd en goede kwaliteit kleding.

Top online aankoop!

Alles tot in de puntjes geregeld en gecommuniceerd, voor een klasse product!

Goede ervaring en snelle bezorging

De bezorging gaat snel en als je een keer belt dan word je goed geholpen.

Perfect en snelle levering

Uitstekende service en vlotte bezorging

Er is veel aanbod van het merk Stone Island. Daarom wil ik graag mijn kleding en of schoenen aanschaffen via een betrouwbare winkelier. En Hans Voortman is in mijn ogen de ideale webshop die hieraan voldoet. Ik kan het iedereen dan ook adviseren om dit te doen. Bovendien wordt het pakketje goed en beveiligd verstuurt. Tot de volgende aankoop!

Tevreden

Netjes optijd geleverd

Snelle levering, duidelijke terugkoppeling en diverse betaalmethodes, ga zo door !

Goede ervaring

Zelf erg lang gezocht naar een jas van C.P. Company en had die bij Hansvoortman gevonden met een scherpe prijs. Naast de scherpe prijs ook goede updates over de status van het pakket. Zo kreeg ik op de dag van de bestelling te horen dat hij vertraagd was ivm drukte en niet pas op het moment dat thuis zat te wachten voor een pakket. Jas bevat ook een garantie label om aan te tonen dat die niet eerder lange tijd is gedragen wat ik ook erg prettig vind.

Mooie winkel, aardig personeel

Je wordt goed geholpen en het personeel is erg aardig, verder hebben ze een hele mooie kledinglijnen

Super makkelijk online besteld en snel geleverd

via mail contact gehad waarna bestelling snel was geplaatst. Volgende dag had ik het al in huis Super snelle en goede service

Top kwaliteit en snelle levering.

Heb een C.P Company trui besteld en was gelijk de volgende 2 werkdagen binnen. De stof van de trui zit super goed en het item is authentiek! Super service zeker een aanrader!

In de winkel wordt je goed geholpen door vriendelijk personeel.

In de winkel gaat alles goed maar als je online iets besteld wordt alles keurig netjes en snel afgeleverd maar als je dan mail stuurt (tot 2x toe) krijg je geen enkele reactie, dit vindt ik echt jammer.

Super duidelijk en snelle levering.

Prima duidelijke site, achteraf betalen is ook altijd fijn! Levering ging ook snel genoeg.

Altijd top

Geweldige winkel met vriendelijk personeel

Op het moment van leveren, was ik door omstandigheden niet thuis. Gebeld met een medewerker en zij heeft ervoor gezorgd dat ervan uit Stein de levering weer naar Weert kwam. Goed geregeld. Bvd Mvg Roy Moonen

Snelle en correcte service

Indien je iets besteld heb je de dag nadien uw kledingstuk. Het is zeer mooi en degelijk verpakt. We zijn zeer benieuwd om de winkel live te bezoeken. Zeer mooie reclame op Social media!

Geweldig aanbod snelle levering

Fijne website om te bestellen. Duidelijk en overzichtelijk. Geweldig aanbod met een goede product omschrijving en makkelijk bestelproces. Ook de levering was snel en makkelijk te volgen.

Top schoenen en top service

Mooie schoenen met uitstekende pasvorm. Maat valt wellicht een half maatje groter uit, dus niet te groot bestellen. Kleur komt overeen met de afbeelding. Levering was snel en goed. Kortom: aanrader!

Kleding ziet er goed en netjes uit en bezorging was ook super snel

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.