Voor de eerste keer een order geplaatst bij Hans Voortman. Goede website en duidelijkheid omtrent het bestellen, het leveren en het betalen. Keurig ontvang je er e-mails over. Super tevreden over mijn aankoop en Hans Voortman

SNEL IN HUIS GOEDE KWALITEIT

Alleen jammer dat het pakket op eigen kosten moet worden terug gestuurd.

Snelle levering van bestelde producten

Uitgezochte artikelen voldoen aan de verwachting. Werden keurig op de aangegeven tijd bezorgd.

Geen slechte woorden voor de winkel ik heb me kleding netjes optijd binnengekregen

Prettige Website en uitstekende service.

Gewoon heel prettig. Website is overzichtelijk en duidelijk. Verzending is snel. En bovendien een ruim aanbod van mooie merken!

Goed service!

Netjes verpakt en mooie shirts!

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Een uitstekende website en winkel mooie kleding en levert binnen 1 dag helemaal top

Uitstekend vlotte levering

Super tevreden! Enkel aan te raden! Geleverd in milieuvriendelijke verpakking! In 1 woord ‘fantastisch’. Doe zo verder!

okay

snel

was snel en fijn

Als liefde op het 1e gezicht

Ik heb schoenen besteld bij Hans Voortman mode. De schoenen waren binnen 2 dagen bezorgd. Keurig in de juiste doos met alles er bij. Ook kreeg ik direct een hele duidelijke track&trace waardoor ik gelijk wist dat alles goed zou komen.

Snelle levering goed product

Altijd een snelle levering en producten zijn natuurlijk altijd zoals beschreven. Verder hebben zij ook een top klantenservice op het moment dat je nog vragen hebt.

Mooi product, snel geleverd

Bezorging ging niet gewenst, bezorger heeft pakket voor de deur gedropt zonder te controleren of er iemand thuis was. Daarnaast was de verpakking met rode seal (beveiliging) los. De bezorgervaring was daardoor niet goed.

Goed en snel geleverd!

Super snelle en goede service

Mooi verpakt. En snel

Gls slecht bedrijf zeggen dat ze 2 keer aan de deur zijn geweest, helemaal niemand gezien, en was gewoon thuis. Een dure jas in december over de schutting gegooid met stromende regen. Dreef de verpakking uit. Maar Hans Voortman heeft her goed opgelost.

Bedteld en met no time in huis..zeer netjes aangeleverd en het “verwijder label na passen” vind ik ook een goed idee,ben het nog niet eerder tegen gekomen

Goed geholpen

Zeer. Netjes geholpen en snelle levering en top kwaliteit super ter vreden met mijn kleding

Mooi aanbod en top service!

Fijne duidelijke website met mooi aanbod. Snel verzonden en netjes ingepakt.

2 x pakketje vergeten door de bezorgdienst, goed opgelost! Top winkel

Top winkel!!

Prima en snelle levering

Product is precies zoals ik had verwacht.

Snelle goede service

Goede snelle service

Alle afspraken na gekomen

Jaa past perfect. Geen probleem gevonden in de service als in de bezorging. Duidelijke uitleg via de mail.

Fantastische winkel en webshop met uitmuntende kleding

Zowel als in de winkel als via de webshop super tevreden.

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.