Super snelle levering nooit problemen

Heel veel keus in mooie kleding, en de service is uitstekend!

Goede kwaliteit en snelle verzending!

Twee jassen besteld welke netjes verpakt aankwamen, van goede kwaliteit waren en snel verzonden werden.

Alles goed

Goed verpakt, goed goed, alles goed! Levering was de zelfde dag, alles was goed!

Mooie kleding snel bezorgd

Vaste winkel waar ik kijk

Prachtige kleding

snel bezorgd. Ga zo door.

Slecht service zonder aanbieden van oplossingen

Vorige maand 2 truien gekocht van Hugo Boss, 1 keer wassen onder 30 graden met een Wol programma. Behoorlijk gekrompen, artikel persoonlijk teruggebracht naar de fysieke winkel waar ze het naar de leverancier zouden sturen. Uiteindelijk niks met de klacht gedaan en geen passende oplossing geboden. Jammer om te zien van zo mooie zaak…

Snelle correcte levering

Prachtige trui van lyle & scott, mooie kleur. Duidelijke informatie. Erg blij mee. Voor herhaling vatbaar.

Goed en snel

Top service!

Snel en goed gehandeld!

Perfect, bestelling tot in details verzorgd!

Online bestellingen geplaatst, t-shirts voor onze kleinzonen, snel geleverd. Met aandacht ingepakt, top!!!

Wat een service....gewoon Top!!

Prachtig bedrijf met een TOP service. Ik kan Hans Voortman dan ook zeer zeker aanbevelen. Ga zo door!!

Zeer goed en snel

Kwalitatief er goed en snel bezorgd .

Perfecte service

De mooiste trouwschoenen die ik mij wensen kan

Goede service, fijne retour en ruilen mogelijkheden

Erg fijne ervaringen met Hans voortman. Duidelijke en goede communicatie met hen gehad.

Dikke prima!

Ondanks het feit dat ik een kwartier met de auto rijden van deze winkel vandaan woon, toch gekozen voor een online aankoop. Geen seconde spijt van! Het artikel kwam overeen met de info op de website en had de gewenste pasvorm en kleur. Verder was het netjes ingepakt en was het voorzien van een "laatzittenalsjehetartikelwiltretourneren-label". Op de envelop zat een strook veiligheidstape zodat je kunt zien of je pakket al eerder was geopend. Ik word er blij van. Tot ziens in de winkel......of toch nog een keertje online ;-)

Super snel

Supersnelle levering en goed!

Niks te klagen ☺️

Alles top geregeld, van online winkelen/bestellen tot bezorging!

Super service

Super content van levering alsook de kwaliteit van het product

Super mooie trui en goede service

Mooie kleding en top merken

Goede service en kwaliteit

Duidelijke website maar ook prima winkel. Goede service en vriendelijke bediening

Goede service, vandaag besteld morgen in huis, prima kwaliteit van het bestelde product.

Super service

Snelle service en verzending.

Altijd goed verzorgd.

Of je nou in de winkel of online gaat shoppen. Mooie kleren.

Groot aanbod, top kwaliteit en super service

Min of meer toevallig opde site van Hans Voortman terecht gekomen. Voortman mode heeft een ruime collectie van fraaie merken. Bestellen ging snel en eenvoudig via de website. Levering idem met goede informatievoorziening mbt aflever updates. Volgende keer ga ik zeker eerst op de site van Hans Voortman kijken. Van harte aanbevolen !

Efficiënte en correcte afhandeling, zoals het hoort.

Zoals het hoort

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.