Mooie trui

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede snelle service en veel keus

Ik was lang op ziek naar een hoodie van Tommy Hilfiger maar overal was maat l uitverkocht of een stuk duurder. Op curacao vroegen ze 130 euro dus vanaf mijn vakantie adres een besrelling gedaan en bij thuis komst meteen opgehaald.

Super snelle en correcte levering!

Besteld, betaald en nog geen twee dagen later geleverd! Goed verpakt, goede kwaliteit!

Fred Perry Polo nergens zo voordelig!!

2 Fred Perry polo's gekocht, die nergens zo voordelig waren als bij Hans Voortman. Prima service, binnen een dag thuis geleverd. Ik houd de site in de gaten!!

Goede service en topkwaliteit kleding.

Ik heb online een jas besteld. Door het goede advies een maat op de website een maat groter te bestellen heb ik direct de goede maat besteld. Deze was volgende dag al in huis. Goede service en topkwaliteit kleding.

makkelijke webshop snelle levering

Mijn bestelling was snel geplaatst. En supersnel geleverd. (Volgende dag al!) Producten prima en netjes verpakt. Doet volledig aan de verwachtingen.

Mooie en kwalitatief goede kleding, snelle levering

Goede website, met duidelijke heldere foto's en omschrijving van de kleding. Ook gebruiksvriendelijk. Snelle verzending.

Prima product aanbod en uitstekende service.

Producten voldoen aan de kwaliteitseisen. Bovendien was de levering snel en probleemloos. Ik ga hier zeker vaker shoppen.

Hele snelle levering en netjes kwa plannen. Super ervaren.

Goeie levering en kwaliteit is top

Ik heb nergens over te klagen Het was top

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle service en netjes verpakt. Mijn zoontje was er super blij mee!

SUPER

Makkelijke website, snelle levering & goede produkten. Je kunt zelfs GRATIS een verzekering afsluiten als je artikel zoekraakt bij de post. Wat een service!!!

Cp company Cp company

Goggle gang Goggle gang EZG ft. Steen

Goed service en mooi product met goede kwaliteit

Goede service service met een goed product met goede kwaliteit

Goed service,

Zeer goede service. Er was een kledingstuk kapot. Hier ben ik over gebeld en hebben we voor het zelfde bedrag een andere trui gekozen. Zeer vriendelijk en professioneel

Gewoon echt top

Ik beschrijf het als een 10 omdat er altijd duidelijk en snelle communicatie was en is kort om top bedrijf

Vandaag besteld is morgen in huis. Niks op aan te merken.

Bestelling en bezorging van top producten is super!

Top producten, top website en top service en bezorging! Maken alle beloften die ze doen helemaal waar, niks op aan te merken. Ik ga hier weer vaker bestellen!

I highly recommend this website!

After much brand research like, Stone island or CP company, I found this site offering a shipment to France, I was then surprised by the prices and the choice of different brands. to recommend!

Meerdere keren tevreden aankopen gedaan. Retourneren en ruilen wordt netjes aangepakt.

Top geleverd

Online kleding besteld , goede service en alles netjes afgeleverd

Super goede en snelle service

Mooie merk kleding van verschillende merken in veel maten. Volgende dag geleverd!

Geweldige winkel met top assortiment

Snelle levering van mijn product Top kwaliteit merk producten Super tevreden

Snel geregeld via de website

Gevonden via Google, bestelling was zo gepiept en de zelfde dag verzonden, mocht ik weer schoenen nodig hebben bestel ik hier weer!

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.