Altijd top service en goede producten

Vorig jaar een winterjas besteld, hier bleek de diefstalchip nog aan te zitten. Natuurlijk baalde ik maar het blijft een menselijke fout. Na het bellen met de winkel kon ik de jas terug sturen en kreeg ik hem terug samen met een parajumpers muts. Gewoon top opgelost.

TOP

Super winkel, goede kwaliteit vooral!

Gewoon een hele fijne site en service

Schoenen waren een maat te klein, nieuwe besteld rekening afterpay wordt gelijk bijgewerkt. Nieuwe bestelling gedaan en ontvangen, mijn zoon is super blij met zijn schoenen.

Netje en snelle afhandeling van de bestelling

Zodra ik mijn bestelling had gedaan meteen een orde bevestiging ontvangen. Dag erna meteen op de post gegaan. Alles daarna duidelijk vermeldt tot ik pakketje aan de deur kreeg.

Super mooie sneackers

Makkelijk te bestellen en snel geleverd, keurig verpakt!

Winkel op de site is overzichtelijk en goed toegangbaar. Gemakkelijke bestelling en snelle levering. Ook de helpdesk achter de site is zeer behulpzaam bij de keuze en afhandeling. Men belde direct de andere ochtend na een vraag via email. Top site, zeker een aanbeveling.

Goede service!

De beschrijving van de producten is goed, evenals het aanbod en de prijzen. Ook worden meerdere betaalmogelijkheden aangeboden en ontvang je het product snel. Deze winkel doet daarom zeker niet onder voor grotere warenhuizen en/of webwinkels.

Snelle leveren en goede communicatie

Brilliant

Great service, love my sweater. Fast delivery. Would definitely recommend

Ik had een Canada goose jas besteld bij jullie. Snelle levering en geen enkel probleem met de bezorging. Alleen de volgende keer misschien dit soort dure exemplaren wat beter verpakken. De doos was namelijk helemaal ingedeukt en voor 950€ voor een jas verwacht ik wel een iets betere verpakking. Dan alleen in papier opgerold en een kartonnen doos… Voor de rest is echt alles top!

Snel!

Had voor 12 uur een trui besteld en het was Savonds al binne dus kon ik met me nieuwe trui naar het feest ;)

Enorm goede service en afhandeling problemen.

Ik had per ongeluk een verkeerd e-mailadres ingevoerd bij mijn bestelling en stuurde een mailtje om te vragen of het mogelijk was om mijn e-mailadres aan te passen. In no-time kreeg ik een antwoord en dus ook de e-mail met de details van de bestelling. Omdat ik in het buitenland verblijf en wegens de grote drukte rondom de kerstperiode en oud en nieuw duurde het ietsje langer voor de aankomst van mijn product. Ik belde over de status van mijn pakketje en werd gerustgesteld door een medewerkster die aangaf dat mijn pakketje onderweg is en hoogstwaarschijnlijk de volgende dag zal geleverd worden. En inderdaad, de volgende ochtend werd er aangebeld door de koerier. Een en al een top service met aandacht voor de klant en zijn/haar comfort!

Snelle service. Product voldoet aan mijn verwachting . Top!

Product voldeed perfect aan mijn verwachtingen. De levering was sneller dan snel. Goed overzichtelijk mail bevestiging ontvangen. Inzicht verkregen in waar het product zich bevond op elke gewenst moment. Website erg overzichtelijk en betalingsmogelijkheden waren erg goed. Top product tegen een goede prijs! Voortman doet wat het vermeldt!

Zeer overzichtelijk en duidelijk afgebeeld ! Erg fijne winkel

Goede service en snel bezorgd!

Duidelijke site en het wordt keurig verpakt geleverd .

Super snelle levering

Top ervaring. Hun site laat goede filmpjes zien hoe de kleding past op de modellen zodat je zelf een goede inschatting kan maken.

Het was een goeie levering

Snel, goed verpakt, en het is allemaal duidelijk!!

Bestel al jaren bij hans voortman altijd de nieuwste mode echt een top zaak

Super snelle service en levering.

Eerste keer besteld, super snel in huis.

Goede kwaliteit en snelle levering

Kleding is van hoge kwaliteit en de levering is ook erg snel

Alles goed

Keurig op de hoogte gehouden en inderdaad dezelfde afgeleverd, en dat tijdens de drukke feestdagen maand. Top!

Mooie merken en snelle service,

Meerdere items besteld ! Retouren ging prima maar 1 ding je betaald zelf de verzend kosten dat jammer bij zulke dure producten !

Goede kwaliteit en snelle levering

Top kwaliteit en goede service! Zeer tevreden

Mooi en supersnel

In de avond om 20.30 besteld, volgende dag om 11.00 uur in huis! Supersnel en mooie spullen!

Haarstraat 46

7426AR Rijssen

Over Hans Voortman Mannenmode

Bij Hans Voortman Mannenmode kan je zowel in de winkel in Rijssen als online herenkleding, herenschoenen en accessoires van de mooiste merken shoppen.