Antwort des Geschäftsinhabers
Hallo,
Hallo, wat vervelend dat u het zo ervaren heeft. Ik heb 2 x een retourlabel verstuurd naar het adres wat bij de bestelling staat. Ik lees in onze mail wisseling niets over de levering van een verkeerde maat, maar alleen verzoek om te retourneren.
Volgens de regels betaalt u voor het label, en dan wordt de gehele factuur (dus inclusief verzendkosten) vergoedt. Dit is als u iets verkeerds zou hebben besteld bijvoorbeeld. Maar als er dus een verkeerde maat is geleverd wat ik hier pas lees (onze fout) dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening natuurlijk.
De hoes wordt veel verkocht voor een, kruiwagens, skelters, skelteraanhanger, motoren en zitmaaiers.
Ik heb u zojuist geprobeerd te bellen maar er werd niet opgenomen. Ik probeer het later nog eens.
De review wordt zeker niet verwijderd. Zo kunnen klanten zien en ervaren hoe wij met situaties als deze omgaan.
Ik stuur nogmaals en retourlabel (gratis) deze kunt u uitprinten en het pakket aanbieden bij een postNL punt. En belt u mij anders even terug op 0623124134.