Zuivelhoeve-Almelo mijn bestelling is door hun zelf mooi optijd bezorgd bij de jarige .

Pakketje wat ik ruim optijd had besteld voor een jarige zou te laat worden bezorgd door Post nl, die wilden het pakket niet meenemen. Dus heeft Zuivelhoeve Almelo het zelf bezorgd. Toppers

Super leuke plank. We hadden een zoete plank en een hartige plank voor ons verjaardagsfeestje. Het zag er erg leuk uit en smaakte erg goed.

Perfect volgens afspraak

Ik had een pakket als cadeau besteld en deze werd netjes volgens afspraak geleverd op de afgesproken dag. Mijn moeder is erg blij mee en gaat lekker genieten. Dankjulliewel!

Zeer goede service!

Topper!!

topkwaliteit producten, top dienstverlening!

Zeer attent hoe een online besteld bedankje met veel emotionele waarde voor ons door Zuivelhoeve Lent zélf bezorgd is tot in het ziekenhuis (ook een persoonlijk hartverwarmend mailtje gekregen). Dikke pluim hiervoor!

Goede, lekkere en mooie producten.

De leveringen worden snel en stipt uitgeleverd. Mooie stevige verpakking en een feest om de doos met heerlijkheden te openen.

Heerlijke producten, top service!

Mooi borrelpakket voor valentijnsdag verstuurd. Keurig afgeleverd, met een zelfgeschreven kaartje erbij.

Good

I ordered a gift for my sister and it was great thanks

Top geregeld

Prettige en professionele winkel in Twello

Altijd prima

Zeer goede kwaliteit en ervaring zeker kom ik terug

Super goed

Dankjewel

zeer positief

De medewerkers van zuivelhoeve Roden denken met je mee en hebben hun uiterste best gedaan het pakket op tijd op het afleveradres te bezorgen. Contact verloopt goed en vlot.

Leuk en lekker! Wel jammer dat ze de mail niet lezen in Leeuwarden.

Ik had voor Valentijn een pakketje laten bezorgen. Bewust zonder een kaartje en mijn naam. Helaas heeft de winkel in Leeuwarden na een telefoontje van de ontvanger mijn naam doorgegeven. Dat vond ik erg teleurstellend. Ik had ze bewust nog gemaild met de opmerking dit niet te doen.

Correct en snel geleverd

Levering datum kun je zelf kiezen, dat is prettig. Mijn bestelling was netjes verpakt en kadopakket zag er feestlijk uit.

Boven verwachting!

Mijn broer woont tijdelijk in Hongarije en hij werd 60 jaar. Leuk om een Hollands brievenbus kadootje te sturen :) Was even spannend maar pakketje kwam supersnel aan! Hij vond het erg leuk en vooral lekker!

Bestelling kwam veel te laat

Bezorging datum was voor Feb 5 voor moeders verjaardag. Ze kreeg de pakket bij de elfde, veel te laat voor een speciale verjaardag. Ben ontevreden met jullie service! Kan beter weer bloemen doen zoals gewoonlijk.

Mooi pakket, snel geleverd

De bestelde wijn was niet op voorraad. Ze hebben toen een (duurder) alternatief en iets extra's/lekkers erbij gedaan voor het ongemak. Het was een mooi pakket.

Leuk om te geven en zelf te ontvangen

Leuke pakket, heel tevreden met kwaliteit en met zorg afgeleverd. Fijn dat er verschillende pakketen zijn en vooral fijn de mogelijkheid om te verzenden. Bedankt

Prima borrelplank.

Helaas was niet alles aanwezig wat ik besteld had. De gasten hebben desondanks gesmuld van de borrelplank.

Prima,

Jammer dat een drukke POSTNL er tussen zit, waardoor jullie pakje een dag later werd bezorgd.

Lekkere, betaalbare kaas

Goede kaas, schappelijk geprijsd en precies volgens mijn aanwijzingen geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer vriendelijk en vlot geholpen.

Zeer vriendelijk en vlot geholpen, ook al moesten we even wachten op onze bestelling die nog niet klaar was.

Prima bevallen

Brievenbus pakketje is snel geleverd en goed aangekomen

Lekkere producten

Heerlijke producten, veel keus Wel prijzig

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve of Kaashuis Tromp winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 90 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.