Lekkere producten

Zuivelhoeve heeft kwaliteit en is betaalbaar.

Lekkere produkten, snelle levereing

Bestellen was makkelijk, bestelling kwam op afgesproken dag. Jammer was dat 1 bakje pindas open was en die door de hele doos lagen. Ik heb een mail gestuurd naar zuivelhoeve arnhem, maar helaas nooit reactie gekregen. Produkten smaakten prima.

De lekkerste winkel van Nederland

Mijn favoriete kaas, olijven en yoghurt. Ik kom er bijna elke dag. Fantastische service.

Prachtige actie

Wat een geweldig vaderdag cadeau. Mijn vader vond het een prachtig cadeau en zal hier lekker van genieten.

Uitstekende service

Nadat bestelde wijn niet op voorraad was, ben ik direct gebeld door zuivelhoeve Waalre of ik een andere wijn wilde of nog een paar dagen wilde wachten. Na een aantal dagen weer gebeld dat de wijn binnen was en verstuurd. Dat vind ik nou een perfecte service

Voldoen in ruime zin aan je wensen

Ik had gevraagd om de borrelpakketten leuk in te pakken en een kaartje er bij te doen. Hier is de Zuivelhoeve Beuningen mee aan de slag gegaan en dat hebben ze goed gedaan. Bij dezen wil ik hen hiervoor bedanken.

Stipte bezorging

Had uiteindelijk geen track-and-trace maar kwam alsnog op de aangewezen datum in goede conditie aan. Zeker aan te raden voor degene die kampen met een geschikt vaderdagscadeau vinden.

Helaas is het vaderdagpakket niet op tijd aangekomen.... hopelijk wordt het alsnog bezorgd

Ik was helemaal blij toen ik het vaderdagpakket op de website zag. Ondanks dat Zuivelhoeve er waarschijnlijk zelf niks aan kan doen, is het wel een tegenvaller dat het pakket niet op tijd bij mijn vader in Dokkum bezorgd is. Hij moet het nog steeds ontvangen... hopelijk gebeurt dat nog

Brievenbus pakketje voor vaderdag besteld, vader was enorm verrast en super blij mee ! Een aanrader !

Snelle levering en goede produkten.

Super lekker!

Wat een leuk pakket met heerlijke dingen er in. Kazen, worst, noten, zoutjes, drop. We hebben gesmuld!

Mijn ervaring met de Zuivelhoeven Bergen op Zoom is fantastisch. Ik heb 2 dezelfde bestellingen geplaatst en op andere adressen laten bezorgen, dit werd voor alle zekerheid nog even gecheckt door een telefoontje. Verder was mijn bestelling prima verzorgd en op tijd geleverd.

Cadeaupakket op maat!

Ik had een hartig en een zoet pakket nodig, wat extra dingen toegevoegd en ze hebben hier echt twee hele mooie cadeaupakketten van gemaakt!

Leuk brievenbuspakketje, goed snel geleverd

Makkelijk te bestellen. Leuk dat ze er een handgeschreven kaartje bij doen metvde gewenste tekst.

Heerlijke kaas, snelle levering, heel fijn aafngevuld met lekkers ipv verzendkosten

Ik bestel al tijden Blue de Wolvega bij Zuivelhoeve. Na een weekendje Harlingen zijn mijn vrouw en ik grote fans van deze overheerlijke kaas geworden. Bij Zuivelhoeve kan ik deze probleemloos bestellen, de levering is snel én wat ik zeer prettig vind is dat ik gemakkelijk 3 bakjes lekkere nootjes en pindarotsen erbij kan bestellen in plaats van de verzendkosten te betalen!! Wij gaan er weer volop van genieten!

Mooie producten, veel keus, op tijd bezorgd.

Goede service!

Snel geholpen toen pakketje in post kapot was gegaan

Prijs/kwaliteit producten

Super snelle service, kwaliteitsproducten en ontzettend leuk om te geven

heerlijke en goede producten

Heerlijke goede producten en echt van alles wat. Kaas wat echt naar kaas smaakt

Goed opgelost

Na een opmerking over de verpakking van een product is dit dezelfde middag nog prima opgelost. Dik tevreden!

Het was super klantvriendelijke en een fijne ervaring

Eerst had ik een klein probleempje dat mijn bestelling niet was verzonden. Ik had dit gemaild en werd gebeld met het desbetreffende probleem. Degene die ik aan de lijn kreeg was super klantvriendelijk en begreep alles goed. Hij heeft mij direct geholpen en het is dezelfde nog verzonden. Dat is een super service en dat is echte klantvriendelijkheid

Wij werden door de medewerker van Zuivelhoeve gebeld omdat hij wilde overleggen of het handig was ivm Vaderdag drukte bij de post om de bezorging op 1 dag eerder te zetten. Heel fijn het meedenken. Wat een service! Dank! En de ontvanger vond de producten heerlijk!

Heerlijk! En leuk.

Voor vaderdag 2 brievenbus boxen besteld. Het is zeker goed in de smaak gevallen! Veel diversiteit aan lekkere hapjes en leuk om te geven.

Doe dit absoluut weer!

Prachtige producten, mijn man was er erg blij mee. Het was misgegaan bij de post.nl. De eigenaar (denk ik) is er gelijk achteraan gegaan. Heeft mij teruggebeld, zoals hij had afgesproken. Heeft een nieuw pakket gemaakt, omdat het bij de post niet meer te vinden was. Bood zelfs aan het te brengen, maar dat vond ik niet nodig. Bij het ophalen werd ik heel netjes geholpen door een dame, kreeg zelfs de verzendkosten terug. Kortom hele goede service!

Te laat geleverd

Ik heb het besteld op 7 juni aangegeven bezorgdatum op 15 juni. Echter is het niet bezorgd op 15 juni en kwam ik nu met lege handen aan voor vaderdag.

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve of Kaashuis Tromp winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 90 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.