Super.

Mooi pakket, en snelle levering.

Goede snelle service

Snel en goed geholpen met goede lekkere producten

Bestelling niet klaar

Door een misverstand blijkt nu dat de bestelling toch klaar lag. De vestigingsmanager heeft mij daarover gebeld. Het ging om een hele grote ronde brie, die we gingen serveren op een feest met 42 personen. In de winkel heb ik in overleg met de medewerker nog kunnen kiezen voor een duurdere brie, die wat rijper was. Alles bij elkaar goed opgelost, dank daarvoor. En we hebben het met smaak opgegeten.

Top product

Ik had voor ons team brievenbuspakketjes met allerlei lekkere artikelen besteld. De pakketjes zijn op de juiste datum geleverd en waren goed gevuld. Echt mooie en lekkere producten. Vooraf per mail ook goede communicatie omdat de doosjes naar verschillende adressen moesten. Enorm fijne service.

Meer dan verwacht

Het bestelde pakket werd snel geleverd, met goede tekst, maar ik had het verkeerde adres doorgegeven.... Gelukkig reageerden ze heel snel, dat ze bij het verkeerde adres stonden, Toen gingen ze gewoon door naar het goede adres. Top, Zuivelhoeve!

Dankbaar

Ik heb hele goede ervaring Behulpzaam Vriendelijk en oplossing gericht

goede producten!

goede producten vriendelijk personeel goede afhandeling van bestellingen

goede service

Goede service en vlotte levering. Prima kontakt gehad!

Snel en goed

Snel en goed geregeld.

geweldige service van Zuivelhoeve Bergen op Zoom

Ik had een wat moeilijke bestelling via de Zuivelhoeve webwinkel. Omdat ik in Terneuzen woon, heeft Zuivelhoeve Bergen op Zoom voor mij een uitzondering gemaakt en de kaas die normaliter enkel in de winkel afgehaald kan worden, toch gratis naar me opgestuurd. Klasse! Ben erg tevreden en zal zeker nog meer bestellingen doen. Jammer dat Zuiverhoeve geen vestiging in Zeeuws Vlaanderen heeft.

Fijne borrelplank werd zeer gewaardeerd

Mijn ervaring is helaas teleurstellend

Je moet geen dingen beloven die je niet waar kunt maken. Vrijdag besteld maandag bezorgd .. leuke verrassing voor vrienden tijdens hun vakantie op maandag! Uiteindelijk kwam het pakje pas op woensdag … dat vind ik erg jammer.

prima geregeld

Ik was vergeten het afleveradres door te geven, maar dat kon gelukkig achteraf nog...

Omdat er een heel goede service werd verleend door aardige mensen.

snelle service leuke pakketten

snel verzonden .mooi aanbod

Stuur regelmatig via zuivelhoeve, en het is perfect. Altijd netjes verzorgd en netjes verpakt en goede kwaliteit. Dus mooie site om iemand te verrassen. Ik blijf deze site gebruiken om te versturen

Maassluis meerdere keren slecht, Dordrecht top!

Nu al vaker bij Maassluis een slecht gevoel over gehouden na een bestelling.. Nu levering 3 dagen te laat, volgens post te laat aangeleverd, waardoor we zonder cadeau op een jubilaris stonden. Daarnaast verzendlabel rechtstreeks op de doos (schuin en lelijk) en lelijk getaped (tape zat dubbel en lelijk). Voelde als geen bezieling hebben voor je werk. Met de kerst alles laten regelen door Dordrecht en dat was perfect. Zelf netjes per telefoon op de hoogte.

Onvriendelijk bediening.

Ik was de enige klant in de winkel maar mevrouw had toch echt geen zin om mijn aankoop in te pakken, dus vroeg ze maar een euro voor een cellofaantje.

Dikke prima!

Alles verliep soepel. Ontvanger blij.

Alles was top!

Uitgebreid produktassortiment, eenvoudige bestelwijze, duidelijke updates over verzending en een blije klant na ontvangst. Wat wil je nog meer?

Goed gevuld

Was voor collega kok, was er erg blij mee. Blij dat t ook met bier kon.

leuke cadeaus, veel variatie, goed ontvangen

Ik heb bij de zuivelhoeve een aantal pakketten besteld voor secretaressedag. Er was een leuke variatie beschikbaar: met en zonder alcohol, zoete en zoute snacks en een mix daarvan. Ook de meegeleverde kaartjes waren precies zo als ik ze had bedoeld. De ontvangers waren heel enthousiast. Enige nadeel was dat tijdens het vervoer een aantal bakjes waren opengegaan, dus ik moest hier en daar weer wat nootjes sorteren en in bakjes doen, dat was wel wat slordig.

Veel te vroeg bezorgd

Je kunt aangeven wanneer het bezorgd moet worden, daar is niets mee gedaan. Verder wel goed bevallen

Verkeerde bezorgdag

Was kadootje voor iemand anders. Werd te vroeg verstuurd, jammer. Over inhoud kan ik niets zeggen, omdat iemand anders het heeft ontvangen.

Goes service

Goede service en levering. Omdat het een kado was kan ik niets over het pakket zeggen

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve of Kaashuis Tromp winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 90 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.