Lekkere producten

Heerlijke producten, veel keus Wel prijzig

Heerlijke kaas maar geen bezorging

Op donderdag de bestelling online gedaan in de veronderstelling dat de kaas op zaterdag geleverd zal worden. Uiteindelijk zaterdag gebeld, omdat ik geen bericht over de levering had ontvangen en toen bleek dat het nog niet eens de bestelling verwerkt te zijn. Helaas bestelling zelf moeten ophalen! Verbeterpunten: - doe geen toezegging als je niet kan leveren op tijd - informeer de klant, dat er niet tijdig wordt geleverd

Een verrassende ervaring.

Ik was opzoek naar lekkere kaas,en die heb ik gevonden, en nog veel meer lekkers.

Zuivelhoeve, Grote Houtstraat in Haarlem is Top!!!

Heerlijke kaas Fantastische service Ideale webshop

Fantastische service

Hele mooie birrelplank geleverd. Online besteld en in de winkel opgehaald en betaald. Keurig geregeld.

Niet voldaan

Had gevraagd naar worst met een gele rand van knoflook eromheen , hadden jullie niet. Toen maar andere verzonden . Houd hem maar maar had het fijn gevonden als jullie met mij kontakt hadden opgenomen. Met vriendelijke groet Maike van Heesch

Ze waren mijn pakket vergeten. De mevrouw aan de lijn was zeer vriendelijk en bood gelijk haar excuses aan. Ze wilden het pakket zelf bezorgen Nadat mijn pakket was bezorgd hebben ze zelf iets extra's toegevoegd aan het pakket. Wat een service en vriendelijkheid

Mooi samengesteld

Het zag er prachtig uit

Geweldige zaak

Geweldig bedrijf met ruime keuze.

Fijne webwinkel

Een goede webwinkel met fijne track & trace van de bestelling. De geleverde pakketten zelf waren ook perfect!

Alles perfect in orde.

Bestelde pakketten zeer snel ontvangen. Inhoud was naar verwachting zeer goed. Voor herhaling vatbaar.

Opzich prima

De zuivelhoeve heeft (h)eerlijke producten alleen was de doos kapot en de kaas was niet goed gevaccumeerd waardoor het wat droog was.

Handig online besteld en snel bezorgd

Een borrelpakket als dank online besteld. Snel bezorgd en een blije ontvanger.

Goede ervaring

Kadopakket verjaardag geregeld en laten verzenden met kaas en hapjes, keurig op tijd in werking gezet en op de juiste dag bezorgd.

In de winkel door een gedreven en aardige medewerkster.geholpen zeer goede informatie en een heerlijk stuk kaas.de service van de zuivelhoeve is geweldig. Zeker tot de volgende keer.

PRIMA GA ZO DOOR IN 2025

WAT EEN EEN SERVICE RICHTING TOP IS NIET ZO MOEILIJK MAAR AAN DE TOP BLIJVEN IS WEL MOEILIJK VECHTEN VOOR JE PLEKJE BOVEN IN IS IERDERE DAG IS ANDERS ZIJN ZO JE VOOR BIJ VOOR ALLE IN HAARLEM DE ZUIVEL HOEVE MAAK ER EEN SUCCES ER VAN IN GEZOND HEID GEZOND HEID IS NIET TE KOOP GA ZO DOOR MET DE SERVICE EN KLANTEN KOOP JE NIET

Heerlijke en veelzijdige borrelplank!

Alle hapjes waren heerlijk, voor ieder wat wils en het was een groot succes op het feest. 1 klein puntje; er was 1 doosje met olijven mix en noten, waarbij de olie van de olijven op de noten was gaan lekken toen het in de tas werd vervoerd. Daardoor was deze notenmix niet meer echt lekker. Wellicht is afdekken van de olijven met folie een idee tegen lekken naar naastgelegen bakjes. Gelukkig was er verder nog voldoende over om te kiezen.

Geweldig!

Zeer netjes verzorgd. Iedereen van mijn bezoek gezelschap was verrast dat je het zo kan bestellen. Was een groot succes.

Grote diversiteit

Diversiteit en kwaliteit. Goede advisering.

Leuke attentie kunnen sturen

nadat ik door had hoe de website werkte in verband met de juiste locatie, etc. ging het hele proces soepel. Bezorging op tijd, volgens afspraak en een blije ontvanger. Top!

Leuk pakket

Mooi pakket alleen jammer dat het doosje met nootjes was opgegaan in de doos… Toen ik het pakket gaf en het opengemaakt werd was het een zooitje. De doosjes mogen dus wat beter dichtgemaakt worden.

Prima ervaring

Mooi op tijd en de ontvanger was er heel blij mee.

Geweldige service, winkel Lochem

Mooi pakket

In het 'Van alles wat brievenbuspakket' zit ook echt van alles/voor ieder wat wils. Mooie ingrediënten voor een gezellige borrel. Verder is het natuurlijk ook heel persoonlijk waar je voorkeur naar uitgaat.

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve of Kaashuis Tromp winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 90 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.