Bestelling vergeten te leveren!

Teleurstellend, je wil een leuk kado laten bezorgen voor een 50e verjaardag kom je er later achter dat deze niet geleverd is! Reden, te vroeg besteld kreeg ik te horen. Ben benieuwd wat er was gebeurd als ik niet gebeld had. Betreft een Zuivelhoeve in Gelderland. Geen sorry toen ik belde ... Ook daarna niets meer van jullie vernomen. ------ Na deze review is er contact met me opgenomen en een passende oplossing gevonden om het bovenstaande te compenseren.

Erg fijne kaasselectie!

Heerlijk

Lekkere producten. Kaas en noten altijd goed! Ook bij vragen altijd veel kennis.

Ervaringen zijn goed

Heerlijk en uitgebreid assortiment.

Vriendelijk personeel en heel veel lekkere spullen.

Heerlijke producten

Vriendelijk personeel en heerlijke producten

Onduidelijke website

Niet het complete assortiment is beschikbaar. Bij het verzenden moet je specifiek aangeven welke vestiging het moet verzenden. Hierbij zijn niet alle vestigingen beschikbaar. Zelfde geldt bij ophalen, dat niet alle vestigingen beschikbaar zijn. Verzenden is gratis boven een bepaald bedrag, maar als je een kadobon hebt dan moet je ineens wél verzendkosten betalen. Update: ik heb inmiddels bericht ontvangen dat ik de verzendkosten terugkrijg.

Goede produkten

Heerlijke produkten en vriendelijke medewerkers

Attente medewerker aan telefoon

Hoe de pakketten waren weet ik niet. Waren cadeaus Geen reactie gekregen

Bon gepakt n bestelling klopten niet

Cadeaubon werd verrekend als korting, hierdoor werden verzendkosten in rekening gebracht. Werd gecorrigeerd, dus in principe geen issue. Vervolgens was de bestelling niet compleet (te licht stuk kaas, verkeerd artikel). Nooit reactie gehad.

Goede producten, goede service!

Goede producten, goede service!

Prima pakket

Er staat op de webshop cadeaupakket, maar om het cadeau te geven is de webshop niet helemaal op ingericht.. Ik verstuurde een pakket naar de andere kant van NL, ik moest kiezen welke winkel daar het meest in de buurt was.. terwijl het online verstuurd wordt. Je kunt een datum kiezen wanneer het bezorgd word, dit werd 2 dagen eerder verstuurd.. Jammer met post nl dat het pakket werd afgeleverd bij een afhaalpunt waardoor ik iemand moest regelen om het cadeau daar af te halen en alsnog te geven, al kan daar zuivelhoeve niets aan doen. Het pakket werd zeer gewaardeerd

Alleen jammer als je een datum opgeeft het word een dag eerder bezorgd

Prima service, vriendelijke medewerk(s)ers

Ik had gryere kaas besteld, kreeg daarna een keurig mailtje met de vraag of de kaas misschien geraspt moest worden! Wat een service!

Ich habe meine Lieferung seit 2 Wochen noch nicht bekommen.

Leider habe ich meine Bestellung noch nicht bekommen. [Bestelling #188668] (16 december 2024)

Zeer mooie en een ruime keus in borrelplanken.

Zeer snel en en vriendelijk geholpen door het personeel. Dus ook zeer tevreden, over bezorgen van uw artikelen.

Snelle verzending

De ontvangers zijn altijd blij met de producten, ik dus ook.

Leuke brievenbuspakketten met variatie voor een ieder

1 pakket bleek niet bezorgd, de Zuivelhoeve heeft dit super netjes opgepakt en een nieuw pakket verzonden, en de zoektocht bij postNL overgenomen. Super service!

Perfecte service

Ik heb een aantal kerstpakketten besteld en laten bezorgen. Dat ging mis en TNT heeft 1 pakket beschadigd weer terug gestuurd naar de winkel. Ik heb daarover gemaild + gebeld met het hoofdkantoor van Zuivelhoeve en het werd direct opgepakt en opgelost. Perfecte service!

Optimale service!

Onze kerstbestelling was dit jaar aan de late kant, geen probleem. Inn goed overleg onze relaties ook nog op tijd een leuke kerstattentie kunnen geven.

Mooi pakket keurig geleverd zoals besteld ( borrel XL)

Inhoud pakket erg leuk. Altijd goede dingen bij Zuivelhoeve trouwens Pakket keurig thuis bezorgd op afgesproken moment zodat we mee konden nemen naar de kinderen

Leuk maar kan wel beter

Mooi kerstpakket maar wel 2 opmerkingen: Inhoud klopte niet met de beschrijving. 2 producten zaten er niet in. Jammer! Daarnaast werd de doos verzonden zonder extra doos of plastic erom. Dus zat er een grote adres sticker op het kerstpakket geplakt die je er niet af kreeg zonder de hele doos te beschadigden. Toch jammer aangezien het kerstpakket een cadeau was. Dus dit kan beter.

50/50 blij en niet blij

Super lief dat het pakket naar de mijn werk gebracht kon worden. Maar het pakket op zich zelf viel erg tegen. De doos stond bol omdat deze te klein was voor het aantal artikelen. Ik heb gelukkig het pakket open gemaakt en deze als een kado ingepakt.

Het pakket is nooit aangekomen

Volgens post nl is het pakket afgeleverd, maar is nooit aangekomen.

Gewoon prima

Zag er allemaal prima uit. Paar minpuntjes gevulde pepers waren droog, en olijven hadden beter apart verpakt kunnen worden. Was helemaal gaan lekken in de tas waardoor sommige producten onder de olie zaten. Verder gewoon makkelijk en heerlijk.

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve of Kaashuis Tromp winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 90 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.