Online brievenbuspakket besteld. Snel en op tijd geleverd.

Beter kan niet!

Ik heb opnieuw een kerstpakket besteld en deze was weer top! Goede samenstelling van verse producten. Maar je kan hier voor nog veel meer lekkers terecht.

Het was heerlijk en goed verzorgd.

Ik was even in de winkel om te overleggen wat ik wilde en er werd goed meegedacht. Uiteindelijk een mooie borrelplank gekregen helemaal wat ik voor ogen had.

De producten zijn geweldig lekker, maar het was een beetje jammer dat de dozen ( ik had er 3) vol met tape aan elkaar waren verzonden, waardoor ik overbleef met 3 beschadigde dozen. Niet leuk voor degene die je het kado moet doen! Dat was echt een tegenvaller!

Ene medewerkster is wat betrokkender

Lekkere kaas

Accuraat

makkelijk en duidelijk te bestellen, houden je op de hoogte over een evt verandering. Wordt keurig netjes verzonden en afgeleverd op het door jou opgegeven adres.

super en (h)eerlijk

snel super lekker en een geweldig kado inc versturen

Geweldig Zuivehoeve Haaksbergen

Geweldige ervaring met Zuivelhoeve Haaksbergen. Van meedenken tot communicatie en afhandeling.

Cadeau opties niet goed uitgewerkt

Wilde iemand een cadeau-brievenpostpakketje sturen, maar de opties hiervoor op de website waren totaal onduidelijk, zodat o.m. de factuur op naam stond van de ontvanger en ook in deze mail wordt zijn naam genoemd en niet de mijne. Het pakketje deed er 5 dagen over, maar dat kan aan Postnl zijn te wijten.

Doen wat ze zeggen.Goede service

goed hoor

mijn borrlplankje lag keurig klaar, kon het zo menemen,

Heerlijk en makkelijk!

Enige minpuntje is dat sommige gekozen dingen er niet waren en vervangen zijn voor iets anders.

Prachtige kerstpakketten, snel geleverd

Een ideale oplossing om over het internet te bestellen en via een plaatselijke zaak geleverd te krijgen. Het enige probleem dat ik had was dat Nieuw Zeeland niet in de lijst van landen stond van waaruit ik mijn bestelling wilde plaatsen.

Extra betalen voor verpakking.

Heb een fles wijn gekocht bij de Zuivelhoeve, moest voor de cadeauverpakking € 0,60 betalen. Die cadeauverpakking was niets anders dan een doorzichtig plasticfolie met een lintje erop geplakt. Nog nooit meegemaakt dat daarvoor betaald moet worden. Zo niet klantvriendelijk!

Prima geregeld, alles op tijd en het cadeautje door de brievenbus werd positief ontvangen

Super en voor herhaling vatbaar.

Geweldige service, goede kwaliteit van de etenswaren,netjes verpakt en verstuurd,het is snel binnen,bij vragen bellen ze je op om eventuele dingen helder te krijgen, ik kom zelden deze kwaliteit tegen met het bestellen online, Mijn complimenten.

Zag er geweldig uit.

Voor de verjaardag van mijn vader een borrelplank besteld. Het zag er allemaal geweldig uit en het was ook heerlijk. We gaan zeker weer een keer bestellen.

Pakket uiteindelijk toch verzonden met wat extra’s

Ondanks dat het pakket in eerste instantie niet verzonden was, is dit na een negatieve review alsnog gedaan met wat lekkers extra erbij en een kaartje. Goede service!

Cadeautje

Heerlijke verrassing gestuurd als brievenbus pakketje

Goede service en plezierig personeel.

Breed assortiment

Fijn contact gehad en prima in orde gemaakt.

Perfecte verrassing

Een brievenbus pakket is een perfecte manier om iemand te verrassen. Helaas had PostNL vertraging.

Altijd goede spullen echt top personeel

Altijd vriendelijk personeel en fantastisch ze spullen

Bestelling op vrijdag gedaan, levering dinsdag de week erop. Allemaal top geregeld!

Goede producten en goed geleverd!

Altijd producten van hoge kwaliteit en de levering was gewoon zoals je hoopt.

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve of Kaashuis Tromp winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 90 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.