Gewoon goede service

Service was goed kwa levering. Alleen vond de bestelde paletten wat karig leek wel op het laatst bij elkaar gezocht te en zo in een zak gedaan te zijn. Terwijl dat ervoor een doos werd aangeboden aan de deur. Alleen was er toen niemand thuis. Had ook aangegeven dat we de bestelling kwamen ophalen. Dus daar aan gekomen was het pakket er niet. Maar hebben dit dus dezelfde avond afgeleverd bij mijn thuis en daarvoor dank en dus is de service gewoon goed.

Niet meer zo makkelijk als voorheen.

Van mijn oude werkgever krijgen wij met de kerst een mogelijkheid om zelf een cadeau uitte zoeken. Wij hebben gekozen voor een cadeaubon van de zuivelhoeve. Deze konden we in de vorige jaren inleveren bij de winkels, maar helaas was dat dit jaar niet mogelijk en moesten we de bestelling via de side van de zuivelhoeve doen. Dit vonden wij een slechte oplossing, daarom hebben we alsnog gekozen om 3 cadeaubonnen te bestellen die we nu wel in de winkel kunnen besteden. Met vriendelijke groet, Klaas Lambrechtse.

Gevarieerd aanbod

Er is keuze genoeg. De ontvanger is enthousiast over het pakket

Geweldig!

Dank jullie wel voor de snelle service! Mooi borrel pakket besteld vanuit Amsterdam en ontvanger in Wijnaldum was er erg blij mee. Aanrader, want er is altijd iets lekkers voor iedereen.

Super service

Top geregeld. Werd een "extra stap" gezet.

Leuk assortiment.

Jammer dat de mooie doos beschadigd was door de plakband.

Verrrasssenddd en een wat anders!

Ipv van een fruitmand is dit echt een keer wat anders! Ze was er verassend blij mee!!

Goede en snelle service

Twee pakketten besteld en beiden snel en goed bezorgd. Op vragen snelle reactie. Ontvangers waren er heel blij mee!

Niet goed.

Heb gevraagd in de winkel of het product dat ik gekocht had, volledig veganistisch was. Doch bij thuiskomst bleek dat er melk en eieren in verwerkt waren.

Zuivelhoeve is top!

Zowel producten als service zijn uitstekend!!

Bij jullie bestelde pakketten worden niet afgeleverd

Afgelopen vrijdag 13 september zou er een pakket door jullie bezorgd worden. Volgens degene die het pakket zou ontvangen is er niets afgeleverd. Ook ontving ik geen track and trace. Ben erg teleurgesteld en neem vandaag contact op met jullie

Super goede service zowel in de winkel als online. Voor ons nooit geen andere kaas meer

Prima pakketje

Mijn fam.vond het erg leuk zo via de brievenbus.

Exact geleverd op de bestelde dag. Top!

Goede communicatie en service.

De borrelbox bezorging door post.nl was niet volgens planning. Zuivelhoeve Heerenveen heeft dit toen uitstekend opgelost.

Prima geregeld

Bestelling zou klaar liggen in de winkel, helaas was mijn bestelling over het hoofd gezien. Ze hebben dit snel en goed opgelost. Top service.

Leuk pakket voor een 75e verjaardag

Lekkere nootjes, kaas, worst, voor elk wat wils.

De paket is niet angekomen

Tot nu toe heb ik geen worst van hun gekregen.

Mooi en lekker brienbus pakketje

Ik heb iemand brienbuis pakketje kado gedaan, omdat ze iets voor me gemaakt hebben en er niets voor woyden hebben. Ik vond dit pakket een hele goede en lekkere oplossing. Het werd ook erg gewaardeerd. Zeker voor een andere keer voor herhaling vatbaar.

Tweede pakket was top geleverd.

Pakket besteld, vertraging opgelopen. Nu in huis vol schimmel, naar contact te hebben gehad stuurde ze netjes een nieuw pakket op. De fout lag ook niet bij zuivelhoeve maar bij postnl

Waardeloos

Woensdag besteld. Het kwam de week erna op vrijdag aan. Negen dagen later dus!!! Waardeloos en mosterd na de maaltijd voor de ontvangers. De kaaswinkel zelf in Amsterdam Buitenveldert heeft het netjes opgelost maar ik heb er wel vijf telefoontjes voor moeten plegen.

ruim assortiment, eenvoudig te bestellen, snelle levering

De kaaservaring zelf moet de ontvanger aangeven maar het bestelgemak was perfect met een zeer ruime keuze. Eveneens is er nog een leuk kaartje bij gedaan. Helemaal TOP!

Voor herhaling vatbaar.

Altijd keuk om cadeau tegeven en te krijgen.

Mijn eerdere ervaring was zeer goed maar helaas deze keer kwam het kadopakket te laat.

Ik had aangegeven het pakket afgelopen vrijdag te willen hebben. We zouden het zondag kado geven en indien vertraagd hadden we nog een dag respijt. Helaas werd het niet op tijd geleverd. We waren nu dus op een verjaardag kadoloos. Tuurlijk snel nog even bij een ander hoeve een minipakket samengesteld dus en geen kado en extra kosten moeten maken. Edit: na telefonisch contact zijn er zaken nagekeken en was het woensdag verstuurd door de zuivelhoeve en is het pakket woensdag erna pas geleverd door vertraging bezorgdienst.

Heerlijk variërend.

Pakket was goed. Heel gevarieerd. De ontvanger vond het een mooi en lekker cadeau.

Hanzepoort 11

7575DB Oldenzaal

Over Zuivelhoeve

Natuurlijk weet iedereen zijn eigen Zuivelhoeve of Kaashuis Tromp winkel te vinden, maar wist je dat er inmiddels meer dan 90 winkels van deze geweldige kaasspecialisten in ons mooie land te vinden zijn. Stuk voor stuk winkels met de heerlijkste binnen en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, worsten, olijven, zuivel, sauzen en andere specialiteiten. Kijk, oordeel en proef ’t zelf! Geen winkel bij jou in de buurt? Geen zorgen, we hebben de lekkerste producten voor je gesorteerd en zijn via onze webshop te bestellen om jezelf of iemand anders heerlijk te verwennen.