Als altijd snel geholpen!

Vandaag besteld, morgen in huis. Goed bezig!

Super service

Goede producten voor een eerlijke prijs met service van een hoog niveau, ga zo door!

Topleverancier, goede service!

Alles snel en goed geregeld en deskundig advies!

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Goede service, snelle levering.

Goede service, snelle levering

Super content!

Lampen die bijna nergens meer te koop waren bij andere leveranciers, heeft podiumtechniek wel nog kunnen waarmaken! Bedankt Bob alles perfect ontvangen. Mvg

Precies ontvangen wat ik had verwacht.

Ik was specifiek op zoek naar dit product met dit artikelnummer. Gelukkig had men deze oude versie nog

Top, snel geholpen!

Bob een aantal keer gesproken om wat zaken af te stemmen. Zeer behulpzaam en snel geregeld!

Podiumtechiek is het adres voor kennis van techniek, betrouwbare producten en vriendelijk contact!

De heren van Podiumtechniek weten waar ze het over hebben. Dit merk je direct aan het meedenken, de mogelijkheden en de producten die men adviseert. Door hun eigen ervaringen te kunnen toepassen tijdens verkoop ben je verzekerd van producten die bij elkaar passen en functioneren zoals gewenst. Fijne samenwerking als leverancier en zeker tot een volgend project!

Goed, snel, duidelijk en vriendelijk

Goed geholpen, snelle levering. Vriendelijke mensen

Fantastische LED lamp van Segula!

Bij deze website heb een aantal LED lampen van het merk Segula gekocht. Deze waren ter vervanging van mijn huidige gloeilampen die achter een dimmer zaten. De LED lampen dimmen heel smooth, zonder te schokken of te knipperen. Daarnaast zijn de lampen, bij de laagste waarde van mijn dimmer, ook echt heel zacht gedimd, super sfeervol! Mijn ervaring met eerder aangekochte LED lampen bij de bouwmarkt waren teleurstellend (knipperen, niet egaal dimmen, laagste dim stand is nóg steeds een bouwlamp), ik ben dan ook heel blij met deze LED lampen! Verder was het bestellen, verzenden en bezorgen zoals je dat verwacht van een webwinkel.

Meedenkend flexibel fijne partner in verhuur

Ik heb bijna alleen maar last minute aanvragen en die worden altijd prima en snel afgehandeld

Fantasties

Snelle levering en een erg goed product

Prettige samenwerking!

Ik heb met Bob samengewerkt bij de renovatie van Theater Corrosia in Almere-Haven. Hij was daarbij verantwoordelijk voor de uitvoering van alle theatertechnische zaken en de communicatie met de onderaannemers. Bob had zijn zaken steeds perfect op orde, hield overzicht en koppelde duidelijk terug. Hij was altijd op de bouw aanwezig en is bij het hele project ook binnen het beschikbare budget gebleven. Ik heb de samenwerking met Bob als zeer prettig ervaren en kan Podiumtechniek van harte aanbevelen!

Podiumtechniek is flexibel en snel, en kan zich uitstekend verplaatsen in de opdrachtgever.

Na de renovatie van Corrosia heeft Bob Ages van Podiumtechniek in korte tijd de theaterzaal geschikt gemaakt voor gebruik, en dat heeft hij ook nog weten te realiseren met de daarvoor bestemde middelen. Bob wil graag iets goeds neerzetten, hij is flexibel en snel, en kan zich uitstekend verplaatsen in de opdrachtgever. Hij heeft oog voor detail en zoekt net zo lang tot hij een passende oplossing heeft gevonden. Ik was zeer tevreden met zijn professionele aanpak.

groot geworden door kwaliteit te blijven bieden

een paar jaar terug schreef ik: ‘Paul van Schaik van Podiumtechiek heeft voor het Zaantheater mooie technische aanpassingen gemaakt. Oneerbiedig gezegd is hij gewoon een fantastische uitvinder. Hij luistert altijd heel serieus, weet exact te benoemen wat je nodig hebt, en heeft dan ook nog het technisch vernuft om het in elkaar te knutselen. En dat voor een prijs waarvoor grotere bedrijven het niet kunnen maken. Podiumtechniek is een solide bedrijf dat niet kiest voor het duurdere standaardproduct, maar meedenkt over alternatieve oplossingen. Verder leveren ze altijd op tijd en volgens afspraak.’ 3 jaar later werk ik voor de stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem en ook daar maakten ze al gebruik van PodiumTechniek. Inmiddels zijn Paul en Bob uitgegroeid en importeur/vertegenwoordigers/dealers van een aantal toonaangevende merken in theater Nederland zoals SRS en Jag. De ABEE is gemeengoed en de RF Toolbox verovert de theaters. Je zou verwachten dat er inmiddels een vette leasebak voor de deur staat. Er staat een Mercedes maar dat is nog steeds dezelfde verlengde rode vrachtbak van jaren terug. Groot geworden door klein en benaderbaar te blijven. Betrouwbare gasten die met je meedenken en niet moeilijk doen over reparaties.

Penningweg 29

1507DB Zaandam

Over Podiumtechniek

Podiumtechniek is meer dan een webshop Wij bieden het gemak van een webshop en tegelijkertijd is onze missie het leveren en desnoods zelf produceren van oplossingen op maat. Wij denken graag met je mee en zijn niet bang om buiten gebaande paden te treden. In overleg kunnen we apparatuur op locatie demonstreren of sturen we een demonstratie-exemplaar, zodat dit in de dagelijkse praktijk uitgeprobeerd kan worden. Ons team staat graag voor je klaar!