Vriendelijke en goed advies

Goede ervaringen

dubbel oke

goede service en mooie kwaliteit

Prima geholpen!

Op zoek naar een mooie trui, uiteindelijk met 2 uitverkoopjes de deur uit gegaan. Er werd zelfs nog uitgebreid gezocht naar een andere maat, alles werd (letterlijk) uit de kast gehaald, top!

Behulpzaam & vriendelijke

De ervaring is gebaseerd op de winkel in Maassluis. Aardig personeel, en behulpzaam en vriendelijk, Enige wat ik mis is een kop koffie, vaak ben je toch even bezig.

Persoonlijke service en lekker dichtbij

Veel keus, goede merken, vaak interessante aanbiedingen.

Word altijd met plezier geholpen

Prima producten waaronder kwalitatief huismerk

De bestellingen die ik plaats bij Adam, zijn van goede kwaliteit en er is een breed assortiment. Met name het huismerk is van een behoorlijke kwaliteit Ik kies er dan ook vaak voor een aantal standaard kledingstukken in mijn kleding collectie te houden van huismerk Adam. 4 sterren omdat logistiek net wat langer duurt, Kan zelf wel wachten maar is geen standaard in de markt om 3 dagen te moeten wachten, mogelijk oiv de sale maar toch.

goed en ruim gesorteerd

goed geholpen en deskundig.

Goed advies en mooie collectie

Bij Adams Leusden hangt een gezellige sfeer. Ik word goed geholpen. Bij de collectie zit altijd wel iets dat mij aanspreekt.

Dichtbij

Prima ervaring!

Goede hulp in de winkel.

Veel kleding die past bij mijn smaak. Goed advies in de winkel

Te laat

Ik had bedacht mijn zoon als verrassing een jas cadeau te doen van het merk Adam , omdat hij zijn zoontje Adam genoemd heeft. Op de site stond dat bij bestelling voor een bepaald tijdstip de volgende dag bezorgd werd . Omdat ik twee dagen vooruit bestelde leek mij dat op tijd . Helaas werd de jas pas een week na zijn verjaardag bezorgd

top service

top service

Kwaliteitszaak

Je koopt er kleding van zeer goede kwaliteit en het personeel is vakkundig en vriendelijk.

Klant vriendelijk

weet wat ik wil

Actuele mode en veelal gunstige aanbiedingen.

Ik wordt goed en prettig geholpen met advies en er is tijd voor een kopje koffie. Als mijn maat niet in de winkel is,dan wordt alles in het werk gesteld om te informeren op een andere locatie. Top!.

tevreden

goed advies ,en vriendelijk personeel ,en mooie kleding van een goede kwaliteit.

uitstekende service en medewerking

zoals boven aangegeven

Mijn shop

Daar zijn de producten voor mij en van zeer goede kwaliteit.

Magistraal.

Gastvrij Deskundig. Behulpzaam Kennis van zaken

Slechte dienstverlening

Ben al een maand bezig om een shirt in huis te krijgen. Vele malen gebeld en is nog niet geregelĸ. Geen mail inzake stand van zaken.

Zoals eerder gemeld, ik heb geen op of aanmerkingen.

Zoals eerder gemeld , ik heb geen op of aanmerkingen. Ik ben in alle opzichten een tevreden klant, en dat al vele jaren.

Dat je altijd netjes wordt geholpen.

Als Noordeling mag ik graag er kleren kopen.Groetjes.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist