Mooie en overzichtelijke winkel

Ook deskundig personeel om de mooiste combinatie te maken.

Erg fijne kledingzaak!

Uitstekend advies en verleende service!

Klantvriendelijk!

Verkoopster nam alle tijd en adviseerde goed. Prima ervaring!

perfecte service en behulpzaam

Wordt altijd vriendelijke en bovenal eerlijk geholpen als de verkoper ( ster) het niet mooi vind staan zeggen ze dat ook eerlijk en dat vind ik TOP.

Vriendelijke medewerkers in de winkel. Ze luisteren naar je wensen en geven goed advies.

Zoals steeds was het een genot om de winkel binnen te stappen. Twee uitermate vriendelijke en behulpzame dames. Geduldig adviserend. Je wordt er blij van. En als je dan ook nog koffie krijgt dan neem je je meteen voor: Hier ga ik weer naartoe!

Zeer goede service en kennis van zaken

Ik werd door een ervaren madame zeer goed geholpen

Hele fijne winkel dichtbij

Altijd heel gezellig geholpen en als ik alleen even wil kijken laten ze me mijn gang gaan

Heerlijke zaak!

Prima geholpen door vakkundige en aardige mensen. Prima assortiment, ik slaag in de meeste gevallen en wel met meerdere stuks. De koffie is ook lekker en ga zo maar door!

Vriendelijk en verstand van zaken was de verkoopster

prima zaak

goed geholpen de keuze was prima

Goede voorlichting bij mijn aankoop

De verkoper was zeer behulpzaam bij het kiezen van de juiste outfit. Hij nam het initiatief bij de maat dat een goede keuze bleek en zocht bij het gekozen jasje een passend overhemd. Het is een prachtig geheel wat ik met plezier draag. Bert Luijendijk

Zeer servicebewust, behulpzaam, vriendelijk, klantgericht.

Deze mln lid van jullie team Beverwijk denkt al jaren mee en heeft oog voor zijn klant, komt zijn afspraken na, sociaal en vriendelijk. Wij komen graag om door hem geholpen te worden.

Klantvriendelijk, behulpzaam en professioneel

Iedere keer word ik heel prettig geholpen. Men neemt de tijd en komt met goede adviezen. Daarnaast luistert men goed naar wat ik zoek en wil.

Persoonlijk advies op maat

Eerlijk advies, goed op de hoogte houden van nieuwe artikelen en zeer vriendelijk en kundig personeel.

Word goed geholpen

Prima zaak

vriendelijke omgeving

vakkundige en zeer vriendelijke medewerkers

Goed contact, mooie collectie met redelijke prijzen

Ben prima geholpen en ben geslaagd !

Goede service en vriendelijke verkopers

Vriendelijke heer en dame. Ik koop hier altijd voor mijn man.

Fantasties

Goede en vriendelijke verkoper

Goed advies. Voldoende keuze

Prettig geholpen met geduld. Goede materialen en ruime keuze

Plezierig geholpen

Duurde wel lang voordat colbert was geaariveerd

Na McGregor periode bonnetrie kwalitatief minder.

Filiaal de Eglantier perfect. Zeer leuke dames die je vakkundig helpen.

Leuke winkel

Overzichtelijke winkel. Vriendelijk personeel. Gaan wat meer kleur brengen in de heren mode. Mag best meer worden.

Uitstekend en op plezierige wijze geholpen.

zie boven

Voorheuvel 3 7