Altijd prima geholpen

Prima adviezen

Meedenken geeft vertrouwen

In de vestiging Spijkenisse helpen de meneer en de mevrouw altijd prima. Ze luisteren naar wat ik zoek, kleur, vorm en maat. Ze weten wat ik wil en geven daar invulling aan

Deskundig en klantgericht

Tijdens mijn laatste bezoeken ben ik vriendelijk, attent en deskundig behandeld.

Prima kleding en uitstekend kledingadvies door verkoper

Ga daar graag winkelen

Geweldig geholpen

Leuk geslaagd voor mijn man,en geweldig geholpen

Persoonlijke behandeling ten top!

Het personeel van Adam Capelle doet er alles aan om je echt klant te voelen. Echt uniek en daarvoor ga je terug.

Op een zeer prettige en deskundige wijze geholpen en geadviseerd.

Fijn geholpen, erg vriendelijke

Erg prettig

Perfect geholpen

De dame die mij geholpen heeft heeft fantastisch advies gegeven. Mij vrouw was ook zeer te spreken over haar.

Gastvrij en professioneel personeel

Bij Adam in Schiedam naar binnengelopen om te kijken voor een kostuum ivm een trouwerij. Ik had zelf een combinatie voor ogen met een beige kleur. De verkoopster raadde dat af ivm kleur van mijn haar en huidtype, het zou te flets worden. Door wat te laten passen kon je het verschil zien Uiteindelijk geslaagd een mooi blauw kostuum fijne stof, een mooi overhemd erbij, sokken een een mooie leren riem erbij. Het was helemaal compleet. Onder het genot van een kop koffie heb ik op mijn gemak alles kunnen passen. Het personeel was zeer kundig en vriendelijk en zeer behulpzaam. Tot een volgende keer.

Prima , mooie winkel

Hele goeie ervaring en vooral prima vrijblijvend advies, van een mevrouw die nu helaas is vertrokken naar een Adam filiaal in Apeldoorn! Echt jammer dat ze niet meer in dit filiaal in Houten staat. Maar hopelijk heeft ze een goeie vervanger/ster. Prima kleding trouwens.

Fijne service en geslaagde aankoop

De verkoopster gaf op een fijne manier service en advies. Adam heeft een mooi aanbod van kleding. Ik kom er graag.

Goed personeel

Prima advies in de winkel

Deskundig personeel en behulpzaam

Vriendelijk geholpen

Mooie kwaliteit kleding en vriendelijk personeel

Een heel tevreden klant van Adams Doetinchem.

Vakkundig advies van een vriendelijke verkoper leidde tot aankoop van een prachtige zomerjas. Precies mijn smaak. Bekende winkel, kom er vast nog vaak terug.

PRIMA VAK- EN PRODUCTKENNIS.

WAS OP EEN SPECIFIEKE CASUAL PANTALON UIT. VEEL GEDULD MET ZOEKEN NAAR WAT IK WILDE EN UITEINDELIJK MIJN MAAT VANAF EEN VESTIGING ELDERS OVER LATEN KOMEN. IETS KORTER LATEN MAKEN EN IK WAS DIK TEVREDEN....

Goed geadviseerd.

Fijn geholpen, goed geslaagd

Fantastisch geholpen in Purmerend.

Wat een topteam in de vestiging Purmerend. Zeer servicegericht

Heel goed geholpen.

Leren jasje voor mijn man gekocht als deze niet zou passen kon ik hem zo weer omruilen. Jasje was heel goed, dus was niet nodig

vriendelijk

Goede informatie en zeer vriendelijke dames

Goede service en mooie kleding

Trouwpak gekocht en goed geholpen aanrader

Vriendelijke service

Vriendelijke service

Heel aardig en behulpzaam personeel.Een mooi pak gekocht en met 50% korting.Fijne zaak

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist