Goed geholpen door de verkoper

De verkoper heeft verstand van zaken,en geeft goede adviezen

Zeer positief , uitstekend geholpen , verkoper en verkoopster waren heel vakkundig en behulpzaam en prettig in de omgang.

Dubbel gevoel

Perfect geholpen door dame A. Helaas bemoeide dame B zich er ook tegenaan. Op zich geen probleem, maar dame B luisterde niet naar mijn wensen waardoor haar voorstellen niet matchten.

Hele goede ervaring.

Goed geholpen door een enthousiaste verkoopster, eerlijk maar rechtvaardig. Met een goed gevoel naar huis gegaan.

Prettig geholpen in de winkel

Toch wel fijn om weer even in een fysieke winkel iets aan te passen en gelijk mee te nemen. Zeker als je prettig geholpen wordt.

Heel vriendelijk en voordelig geholpen.

Goede verkoper, die wel adviseerde, maar niets doordrukte.

Zie hierboven.

Personeel heeft ons uitstekend geholpen en geadviseerd

Er waren al een paar klanten in de winkel maar we werden welkom geheten. Wij hebben eerst even rond gekeken en werden daarna goed geholpen en geadviseerd.

Uitgebreide collectie, in mooie winkel en aardig/vakkundig personeel.

Eigenlijk valt er niets toe te voegen aan bovenstaande (1-regel tekst)

Mooie winkel

Prima geholpen, maar 2 keer voor niets van ommoord naar Capelle gereden omdat nadat ik een brochure met aanbiedingen had gekregen de goederen niet in de winkel aanwezig waren

voor mij De kledingzaak

Afgezien van de kwalitatief goede collectie kleding ben ik ook zeer tevreden over de uiterst prettige en de ter zake zeer kundige verkoopster. Niets is teveel om mij als een tevreden klant de winkel uit te laten lopen.

Goed geholpen door medewerkster

Mevrouw gaf goede adviezen ten aanzien van het kopen van broeken zowel voor mijn broer als mij.

Prima geholpen!

abc

Mooie spullen in een prettige omgeving

Jan geeft goed en kundig advies op de manier die past bij een zaak met kwaliteitskleding: vriendelijk en vooral niet opdringend.

Goede sfeer, goede dienstverlening

Het is prettig om in de winkel te zijn en geholpen te worden door een goed, deskundig en servicegericht team. Ik voel me welkom geheten.

Leuke mode zaak

Je wordt goed geholpen

Matig, artikel besteld in de winkel maar ben niet gebeld dat het binnen was.

De broek die ik wilde hebben was niet op voorraad. Werd besteld bij een ander Adam winkel en zou de dinsdag of vrijdag na de bestelling binnen zijn. Na 2 weken nog niets gehoord. Ben naar de winkel gegaan en inmiddels bleek mijn broek tussen de normale voorraad te liggen. Als oorzaak werd een slechte overdracht gegeven. Maar ik vind het vreemd dat ik een broek van €120 bestel er zo'n slechte service geleverd wordt.

te veel mailtjes. Ik lees ze niet meer

Ik zou het op prijs stellen als ik eens per 14 dagen een mailtje van ADAM krijg in plaats van bijna iedere dag

Goed geholpen en afspraak nagekomen.

Prima behandeling en service

Top winkel in Hoofddorp mooie acties en goede service Mvg marco

goede service

word altijd netjes geholpen

Zeer goed en vriendelijk geholpen.

Tevreden zoals eerder vermeld.

Service

Goed geholpen. Verkopers mer ervaring

Deskundig personeel

Personeel luistert naar wensen klant en komt met deskundig advies

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist