Uitstekend !!

Mijn ervaring met het personeel van het Brandstore Adam is uitstekend. Ik ben op een heel vriendelijke en deskundig manneer welkom geheten en kreeg de tijd en assistantie met de bekende ...BIG SMILE... Ik ben een aantal keer in de winkel geweest, zowel bij de oude als nieuwe eigenaar en ik ben van plan om vaker polshoogte te nemen van de nieuwe kledingstukken in de Willem Egert.

Voorheen perfect,navertellen minder

Voorheen altijd mijn kleding van Adam,nu met huidige bedrijfsleider dga ik naar andere zaken.

Prima winkel

Wij werden fijn geholpen

Kwaliteit en diversiteit

Goed geholpen. Service.

Prima zaak , ruim assortiment

Naast vriendelijk personeel grote keuze!

Goed geholpen en vriendelijk personeel

Goed geholpen en de winkel en vriendelijk personeel

Alleen goede ervaring

Ik was klant Ik ben klant en ik blijf klant.

Geweldig in rijswijk zh goeie service en behulpzaam in een woord!

Ja voor iedereen!

Heel goed geholpen.

Drong niets op. Zeer behulpzaam

vriendelijk personeel

vriendelijke personeel ,niet opdringend

Werd goed geholpen, verkoper is betrokken en geeft goed advies. Helaas bleek de geadverteerde korting (via kleur label aan artikel) niet te kloppen en moest ik alsnog een hoger bedrag betalen. Volgens de verkoper hing er een verkeerd label aan.

Aardige mensen die je goed helpen.

Fijne winkel, met goede hulp

Prettige ontvangst en goed geholpen bij het maken van mijn keuzes.

Ik kom, woonachtig in Voorburg, al diverse jaren bij Adam Zoetermeer en daarvoor in het voormalige Leidsenhage. Ik tref in de winkels van Adam een goede sfeer aan en medewerkers met kennis van zaken.

Prima service. Je wordt geholpen als dat nodig is.

Je kan rustig rondkijken zonder dat er iemand in je nek hijgt.

Zeer slecht

Mijn vrouw koopt een cadeau voor mij. Vraagt om een broek van gardeur en krijgt allerlei broeken te zien maar geen gardeur dus koopt ze voor mij een trui en overhemd die ze zelf uitzoekt. Het is een cadeau zal ik het mooi voor u inpakken. Top mijn vrouw betaal en vraag de rekening!!!! Nee die is al naar de e-mail gestuurd. Heel fijn leuk cadeau. Cash betalen kan niet. Voor dat ik mijn cadeau kreeg wist ik al wat ik kreeg en wat het kosten. Leuk cadeau

Goed advies uitgebreide keuze

Goed advies. Uitgebreide keuze. Prima prijs, kwaliteit, keuze voor diverse omstandigheden en jaargetijden

De service is heel goed en ik werd vriendelijk geholpen

Ik werd op een hele vriendelijke manier geholpen. Ruilen was geen probleem bij afgeprijsde artikelen. Er werd meegedacht.

uitstekend

Niet opdringerig. Zeer ervaren verkoopster.

vriendelijk personeel

het is altijd zeer prettig winkelen en geholpen te worden

erg prettig geholpen zoals altijd

Prachtig

Ik windt jullie kleding heel fijn.

Fijn geholpen. Mooie zaak

Mooie kleding

Aantrekkelijke acties waardoor merkkleding betaalbaar is.

Koop altijd alles bij Adam. Altijd keus, altijd prettig kopen. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

prima advies

deskundig en prettig geholpen