Klantvriendelijkheid ten top.

Door een duidelijke -en eerlijke mening van het winkelpersoneel slaag ik hier altijd. Een hele fijne winkel.

uitstekend.

Vriendelijke en behulpzame bediening

Prima, vriendelijke en deskundig advies.

Uitsteknd

Vriendelijk en kundig geholpen.

Heel goed meedenken en prima service.

Zeer ervaren personeel dat meteen met de goede kleding kwam.

Mooi assortiment, vriendelijk en kundig personeel

Mooi assortiment, vriendelijk en kundig personeel

Fijne zaak

Prettig geholpen mooie winkel

Jammer, dat je bij afgeprijsde artikelen je geld niet terug krijgt als het niet past!

Daar mijn man zelf nooit kleding koopt, is het lastig als je niet je geld terug krijgt bij afgeprijsde artikelen tegenwoordig! Ik zal nu niet meer zomaar iets voor mijn man kopen! Met vriendelijke groet Olga Wolbink

Heel Goed

Vriendelijke verkoopster, Broek gekocht en 2x geruild, geen enkel probleem.

Klantvriendelijk

Geweldige collectie Heel aardige en behulpzame verkoper (Beverwijk) Snelle service

Goede service ,beste prijs

Goede service, beste prijs

Geweldige collectie

Mensen met verstand van zaken

Fantastisch geholpen

Top , tot volgende keer

Terugbetaling van retourzending na 3 weken en meerde re e telefoontjes nog niet ontvangen.

Zie hierboven.

Klantvriendelijk, goede adviezen.

Vriendelijke service, kennis van zaken

Netjes geholpen

Netjes geholpen en niet opdringerig

Al ruim 20 jaar een enthousiaste klant: prima assortiment en service!

Sinds jaar en dag ben ik klant bij Adam. Heb ik kledingwensen, dan is de eerste gang naar deze topwinkel. Ik ben geen echte shopper en wil liefst in één winkel slagen. Ondanks de eisen die ik toch wel stel aan kwaliteit en mode slaag ik vrijwel altijd. Moet kleding worden aangepast of ivm maatvoering uit een andere vestiging worden betrokken dan verloopt dat altijd vlekkeloos. Bovendien krijg ik eerlijk en betrouwbaar advies. Op het gebied van kleding en service is Adam voor mij een topper!

elke keer weer een feest.

Wij komen er graag. Alles gaat naar wens . persoonlijk aangesproken . warm bad. super.

Behandeling goed

Prettige zaak en kundige verkopers

perfect

Perfect zoals het hoort

uitstekend geholpen!

Bij een spontaan bezoek aan de winkel in Middenwaard (Heerhugowaard), even binnen lopen om te kijken of er iets voor mij bij zit, kon ik eerst rustig rondsnuffelen, en nadat ik iets had gevonden dat mij aanstond, werd ik uitstekend geadviseerd.

Prima geholpen bij het Adam filiaal Schiedam

Leuke herenkleding.

het WAS goed!!!

Altijd bij Adam gekocht. Nu helaas niet mogelijk meer. De maat die ik nodig heb is wel heeeel erg lang uitverkocht!!!

Prettige winkel ondanks de vele personele wisselingen

Een winkel kies je iets alleen op de kwaliteit maar ook op de service van de medewerkers? Adam Doetinchem heeft de laatstejaars teveel wisselingen gehad in het personeel. De oorzaken zaten m.i. het management landelijk. Waardoor goede verkopers vertrokken zijn. Ook de wisselingen van locaties waren m.i. ondoordacht. Adam is nog steeds een prettige zaak als hetlandelijk management beter luistert naar de adviezen van de verkopers! DOETINCHEM E.O GEVING HEEFT EEN ANDERE SMAAK DAN HET WESTEN.

Op zoek naar jeans pantalon. Enigszins fit! Geslaagd

Voorheuvel 3 7