Adam in Beverwijk is top

Prima service Goede collectie Online webshop werkt goed samen met de fysieke winkel

Goed advies

Ik kreeg een goed en deskundig advies

ik moest terug naar de winkel, omdat de beveiliging nog in het overhemd zat.

geweldige service

Mijn broek moest omgeruild bij de winkel in Capelle, men nam daar zeer ruim te tijd voor, gezien de lockdown erg fijn. Compliment

De medewerkers helpen goed

prima service

goed geregeld en altijd vriendelijk geholpen

Een winkel zoals een winkel hoort te zijn

Deskundig en vriendelijk personeel. Men neemt de tijd en helpt heel goed bij het maken van een keuze.

Goede service.

Ik wilde nog een broek die lekker zat, via de computer gekeken Welke dat was en bleek ook nog eens lekker afgeprijst te zijn.

Uitstekend geholpen

Ik kocht al 4 weken voor de kerst een artikel en had deze, indien nodig, ook na de kerst nog mogen komen ruilen. Het uitvouwen van verschillende artikelen was absoluut geen probleem; ook als ik ze niet kocht. Voelde mij op mijn gemak om rustig uit te zoeken. Wilde ik advies kon ik het krijgen; wilde ik zelf rondneuzen ook goed.

ADAM is mijn winkel voor bijna alles wat ik nodig heb.

Goede kwaliteit, vriendelijke personeel, redelijke prijzen.

heel goed

heel goed

Prima winkel

Goed geholpen en besteld en keurig thuis bezorgd

Goed advies en service

Prettig geholpen en goed advies over keuze, geen verkooppraatjes. Mijn maat was niet beschikbaar maar is later prima thuis geleverd.

Prettig geadviseerd

Met een kopje koffie de juiste adviezen en een goede keuze uit het prima assortiment was een uitstekende winkelervaring. Daar kan geen online muisklik tegen op!

Er wordt alle tijd genomen om je te helpen. Nu waren er verder ook geen klanten dus kon dat ook. De gekochte broek moest ingenomen worden en toen kwam de lockdown. Het was geen probleem om hem alsnog op te halen.

Verstand van zaken. Prettig om er te kopen.

Prima ga zo door

Prettig geholpen

Zeer goed deskundig geholpen !

Leusden zeer plezierig, deskundig geholpen ! Erg tevreden ! Eric van Nus Leusden

Fijne bediening, goede collectie

Vakkundig personeel met goed advies

Goed geholpen en snel een paar kleren gekocht

Goede kwaliteit kleding, gemakkelijk iets te vinden

Goed advies,prima kleding

Fijn geholpen bij opzoeken goede maat, en goede service

Vriendelijk en hulpvaardig.

Prettig kleren kopen.

Goed assortiment dat bij mijn smaak past.

Aardig en gekwalificeerd personeel. Goede persoonlijke benadering.

Slechte en onvriendelijke service en bediening

In de winkel aangekomen op zoek naar een oranje kleurige trui. Ik kreeg niet echt de indruk dat ik geholpen werdt. Daar liggen ook nog oranje truien zei de dame en wees naar een hoek. Daarna erg opdringerig om maar meer te verkopen. Trui gepast en zelf tijden shte betalen bleef dam eopdringerig om meer te verkopen. Op zich niet erg maar de manier waarom stond mij niet aan. Trui betaald en weggegaan met een kater. Nee de nieuwe winkel is niet meer waat ik verwacht van Adam. Ik ga mijn kleding ergens anders kopen in de toekomst. Jammer maar “het is wat het is”

Nam alle tijd goede adviezen

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist