Goede service.

Ik de winkel voldoende kleding naar mijn keuze. Mocht je maat er niet zijn dan wordt bij de andere vesting naar de juiste gezocht.

Goed geholpen

uitstekend

Vriendelijk personeel goed geholpen

Goed geholpen door medewerker

Goed geholpen door medewerker

Beste herenmodewinkel van Beverwijk

Fijne ontspannen en niet opdringerige winkel, met kundig en persoonlijk personeel. Mooie merken en veel keuze.

bijzonder goed

er werd met een goede belangstelling geïnformeerd naar mijn komst en ik werd bij zonder goed geholpen in de winkel in Woerden.

Uitstekend geholpen

Goede service en goed meegedacht

Goede hulp met kleding uitkiezen

Goed geholpen, en kleding advies.

Prettig personeel in Adam, Purmerend.

Het personeel in Adam Purmerend is heel aardig en heeft kennis van hun werk. Ik ga met veel plezier de zaak naar binnen om iets uit te zoeken. Overigens is het personeel in andere plaatsen ook vriendelijk. Wat ik wel vreemd vind, is dat ik deze mail wel krijg en andere mails niet. Op mijn aankoopbon na.

echt super

Hoewel er maar 1 persoon om e helpen, toch alle tijd en service die je maar wensen kunt!

Fijn geholpen top winkel

Goede service.

Personeel is heel klantvriendelijk. Jammer dat adam in centrum apeldoorn weg is.

Een heel bijzondere ervaring

Ik kende Adam Brandstore niet dus stapte ik met enige tegenzin naar binnen. Wat een verrassing. Er kwam een dame op mij af ( ik geloof dat haar naam Janine is) en heel vriendelijk vroeg zij mij of ze mij kon helpen of dat ik liever zelf even rondkeek. Op een gegeven moment heb ik even naar gekeken en zij begreep meteen dat lk hulp wilde. Ik ben 85 en lk kan U verzekeren dat ik nooit eerder op zo"n rustige , geduldige en vriendelijke manier geholpen ben. Toen ik gevonden had wat ik zocht zei zij: "Zo gaat U lekker even zitten dan maak ik een kopje koffie voor U en terwijl U even bijkomt ga ik alles voor U in pakken . Geweldig! Het poosje dat ik er nog mag zijn koop ik( als ik iets nodig heb) bij Adam Brandstore.

Prima geholpen en netjes vermaakt.

Wéér uitstekend geholpen door Helene

Al zeker 25 jaar koop ik mijn kleding bij Adam. Ik probeer er te kopen als Helene in de winkel is. Zij weet mijn maten en stijl en combineert de kleuren en designs op een bijzondere manier. Ook nu weer prima geslaagd en met meer de winkel verlaten als waarvoor ik kwam. Een dag eerder was ik ook in de winkel en moest lang wachten zonder welkom of aandacht. Toen ik ook nog een snuffelende hond van een andere klant tegenkwam ben ik weg gegaan.

prima service

ondanks drukte van het moment toch goede klantaandacht.

Bij Adam kan ik gericht kopen omdat ik weet wat ik wil, maar soms laat ik mij toch verrassen !

Klantvriendelijk, niets is te veel en veel vertrouwen

Er werd goed met ons meegedacht. Gaven vol vertrouwen kleding mee om thuis te passen, behulpzaam in het verkrijgen van de juiste maat bij andere filialen

Goed tevreden.

Ik kan al een aantal jaren goed slagen bij Adam.

Keurige winkel

Prettig kleding advies

Topzaak

Personeel altijd vriendelijk en behulpxaam, maar je krijgt ook lekker de tijd om zelf rond te kijken in de winkel zondat dat er meteen gevraagd wordt "kan ik u helpen". Heel fijn. Ruilen is nooit een probleem, en het is handig dat er geen gedoe is met een papieren kassabon. De bon ontvang je, als je in het klantenbestand zit, meteen in je mail. Kortom: een fijne winkel!

Goede winkel.

We krijgen een goed advies, en ze doen alle moeite voor je. Voel me helemaal op mijn gemak.

super service, bijzonder aardige mensen in de winkel

Produkt is goed, verkoop uitmuntend. Prijzen zijn flink aan de maat. Op zich ook niet erg, maar wat mij wel al jaren stoort is dat je tevreden met een mooi product en een flinke factuur de winkel verlaat en een week later is er weer 25 % korting! Dat maakt dat ik er niet te vaak kom omdat dat toch een kater gevoel geeft. Prijs is prijs en ik heb niet de tijd en aandacht om alle koopjesweken uit te zoeken of af te wachten. Nogmaals, de winkel in Leusden is top!! Met vriendelijke groeten

Prettig geholpen

1 mevr en 1 mijnheer heb ik gezien, beiden waren geduldige bekwamen en vriendelijke verkopers. De complimenten voor hen. gr Paul

Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

Ik loop altijd met plezier naar binnen om te kijken of er nog iets leuks hangt. Dit keer 2 broeken en een trui.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist